Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu TIKLA ÖĞREN! 4 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Gün sonu bir gelinin çeyrek altın kaptığı yemek yarışması Gelinim Mutfakta 1271. bölüm birincisi belli oldu. 4 Aralık Pazartesi günü Kuzu Mutancana yapan gelinler arasında galip gelen açıklandı. Sunucu Nursel Ergin 4 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugünkü kazanan kim? İşte merak edilen 4 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta bugünkü bölüm izle araştıran izleyiciler yeni gün araştırması yaptı. 4 Aralık Pazartesi günü yepyeni bir haftaya başlayan gelinler arasında çeyrek altını kapan isim belli oldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin 1271. bölümün galip gelen ismini duyurdu. Gelinim Mutfakta Aleyna, Yeşim, Tuğba üçlüsünün arasına yeni gelin İrem katıldı. Geçtiğimiz hafta elenen Melek ve kayınvalidesi Asiye yerine yeni gelin İrem ile kaynanası Asiye katıldı. Gelinim Mutfakta 4 Aralık haftanın ilk yayını sona erer ermez puan durumu belli oldu. Her gün sonunda Gelinim Mutfakta puan durumu merak eden izleyiciler son bölüm puanlarını öğrendi. Gelinim Mutfakta son bölüm bitti. Peki, 4 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte araştırılan 4 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

4 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın ilk günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1271. bölüm sona erdi. Yeni bölümde Melek ve kayınvalidesi yerine yeni gelin İrem ile kaynanası Asiye hanım programa dahil oldu. 4 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1271. bölüme yeni gelin İrem ile kayınvalidesi Asiye’nin muhabbeti damga vurdu. noktagazetesi.com Asiye kaynananın her şeyi gelinine sorarak cevap vermesi herkesi çıldırttı. Yeni bölümde Aleyna ile Tuğba’nın kaynanası Gönül hanımın Afyon gezisi olay oldu. “Otobüsten indim. Aleyna Yiğit’le beni otogardan aldılar. Gezdirdiler beni yedirip içirdiler. O kadar güzel vakit geçirdim ki” dedi. Aleyna’nın kaynanası Hacer hanım kendisinden gizli plan yapıldığını duyunca çıldırdı. noktagazetesi.com Tuğba, “Hayatta otobüsle Antalya’ya gitmiyor. Ne hikmetse bu sefer geze geze gideyim dedi. Teyzemin telefonu açmadığına da inanmıyorum. Tamamen bu bir plan. Gönül annem sırtında kaplumbağa gibi kim gel derse Gönül oraya konar” dedi. Aleyna’ya, “Seni kullanıyor” diyen Tuğba şoke oldu. Aleyna, “Bizde misafire hesap ödetilmez” dedi.

4 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

4 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında tabaklar 1’den 5’e kadar puanlandı. Günün en güzel Kuzu Mutancana tabağını çıkaran gelin kim oldu merak edildi. İlk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin Yeşim’e 5 puan, Aleyna’ya ise 1 puan verdi. 4 Aralık Gelinim Mutfakta 1271. bölümde en yüksek puanı alan Yeşim oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Haftanın ilk bölümüyle izleticilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta son bölüm tüm bilgileri haberimizde. 4 Aralık İşte Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 14

YEŞİM- 19

ALEYNA- 11

İREM- 13

DİĞER VİDEOLAR