Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 13 Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani Son Bölüm İzle Tek Parça

5 Aralık Salı günü yeni bölümüyle ekrana gelen Yabani dizisinde Yaman kurşunların arasında kaldı. Yeni bölüme, “Ben ailem için ölürüm!” sözü damga vurdu. Salı gününün yıldızı Yabani dizisi 13. bölümde Yaman Ali gerçeği öğrendi. Gerçek babasının Güven olduğunu öğrenen Yaman Ali şimdi ne yapacak merak edildi. İşte Yabani 13 bölüm izle ekranı..

5 Aralık Salı günü

Salı günlerinin en çok izlenen yapımı Yabani yeni bölüm öncesi araştırmalar yoğunlaştı. 5 Aralık Salı günü Fox TV’deki yerini alan Yabani dizisinde tüm dengeler şaştı. Babası bildiği Serhan’dan evi koruma görevini alan Yaman Ali’nin güç sevdası Alaz ile arasını iyice açtı. Yaman gerçek babası Güven’in kurşunların önüne atlamasıyla her şeyi öğrendi. Annesi Şebnem ile baba konusunda da tartışma yaşayan Rüya bundan sonraki süreçte yeni bir yola çıktı. İzlediği bu yolda karşısına çıkan kişi ve gerçekler sadece onu değil Serhan ve Şebnem’i de etkiledi. Yabani yeni bölümde Yaman neler yaşayacak merak edildi. Peki Rüya bu gerçeği öğrenebilecek mi? Serhan Güven’i planladığı şekilde hayatlarından çıkarabilecek mi? İşte beklenen Yabani 13 bölüm full izle tek parça ekranı..

FOX TV YABANİ 13 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

5 Aralık Salı günü yeni bölümü ekrana gelen Yabani dizisinde Güven Adil’in elinde olan Yaman’ı canı pahasına kurtarmaya karar veriyor. Adil de ne olursa olsun oğlu Rüzgar’ın intikamını almak istiyor. Adil’i durduracak cevabı verecek olan Eşref geliyor ve oradan bir geçmiş yüzleşmesiyle karşı karşıya geliniyor. Bütün herkes Serhan’ın teslim olması karşısında şaşkın ve üzgünken yeni bölümde Güven’i oyun dışı bırakmaya karar veren Serhan daha hapse adımını atmadan yeni bir planın tohumlarını ekiyor. Bu planı için dışarıdaki eli olarak Yaman Ali’yi seçiyor. Serhan’ın planladığı tüm süreçte planın dışında geçmişten biriyle yolları kesişiyor. Yabani 13. bölümde Güven, öğrendiği gerçeğin karşısında Neslihan ile geçmiş yüzleşmesine başlıyor. Neslihan’ın yıllardır kaçtığı ve korktuğu bu yüzleşme ardından Güven de Neslihan da artık her şeyi öğreniyor. Gerçeklerin önüne çıkan en büyük problem ise oğulları Yaman Ali oluyor. Babası hapse girmiş olan Yaman, Serhan’ın da ailesini koruma göreviyle karşılaşıyor. Rüya tüm bu yaşananların ardından bir de üstüne Yaman ve Alaz arasındaki rekabetin sebebinin kendisi olduğunu öğrenince şoke oluyor. Daha fazlası bu akşam Yabani 13. bölümde..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol