Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 5 Aralık Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

5 Aralık Salı günü Gelinim Mutfakta 1272. bölüm ekrana geldi. Gelinim Mutfakta bugün Uzak Doğu Usülü Kurbağa Bacağı yapıldı. En güzel Kurbağa Bacağı yemeği yapan gelin kim oldu belli oldu. Haftanın ikinci günü çeyrek altını kim aldı merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta 5 Aralık puan durumu..

Gelinim Mutfakta bugün yeni bölüm izleyen seyirciler son durumu öğrendi. Gelinim Mutfakta 5 Aralık puan durumu belli oldu. 5 Aralık Salı günü haftanın ikinci yayınında kurbağa bacağı yemeği yapan gelinler arasında birinci olan belli oldu. 5 Aralık Salı yeni bölümle ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta yarışında çeyreği alan gelin açıklandı. Bir yandan yeni gelin İrem ile kaynanası Asiye hanımın enteresan ilişkisini takip eden seyirciler bir yandan da Gelinim Mutfakta puan tablosu inceledi. Gelinim Mutfakta toplam puan durumu bekleyen seyircilere son mesaj geldi. Gelinim Mutfakta bugün kurbağa bacağı yapan gelinlerden kim çeyrek altın aldı? İşte 5 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREĞİ KİM ALDI?

Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta takibi yapan izleyiciler şoke oldu. Hafta başından bu yana ilişkileriyle herkesi şaşırtan İrem gelin ile kaynana Asiye milleti çıldırttı. 5 Aralık Salı günü ekrana gelen 1272. bölümde Asiye kaynananın gelinden korkusu olay oldu. Tüm gelinler ile kaynanalar İrem geline öfkelendi. Aleyna kaynanası Hacer, “O kadına yazık. Senin annen yok mu arkasında ben varım hiçbir şey yapamazsın. Allaha şükrettim. Beterin beteri varmış Aleyna’yı gerçekten öpmek istiyorum” deyince olanlar oldu. Popüler gelinlerden Tuğba, “Bu yaptığın şeyi bir kayınvalide bile gelinine yapmamalı” dedi. Daha önce yemeği tuzlu yaptığı için 40 gün ceza aldığını söyleyen Asiye kaynana, “En lüks otelde yemekli nişan istiyorlar. Ben istemez miyim nişan yapmayı” dedi. Hacer kaynana son nefesine kadar savundu. Bütün kayınvalidelerin tepkisini alan İrem, “Ben sana anlatmayacaksın demedim mi? Biz bunu gelmeden konuştuk. Çiçek ol oradan asla kalkmayacaksın. Oturacak çiçek olacak” dedi. Gelini İrem’den çok korkan Asiye kaynana, “Bir dakika çiçek olayım da sonra açılırım” dedi. İrem ise, “Artık bunu konuşmak zorunda kaldım. Biz buraya ne şartlarla geldiğimizi kendisi çok iyi biliyor. Hala eşimle zor hayatın sürüncemesini yaşıyoruz. Kalkıp ona söylememesi gereken bir şey söylediğim halde bunu burada anlatmışsın. Benim kayınvalidemi savunmak kimseye kalmadı” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 5 ARALIK PUAN DURUMU

5 Aralık Salı günü 1272. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Gelinim Mutfakta bugün en güzel Uzak Doğu Usulü Kurbağa Bacağı yemeğini yapan gelin Tuğba oldu ve çeyrek altın aldı. Sunucu Nursel Ergin bugün Kurbağa Bacağı yemeği tadımında Tuğba’ya 5 puan, İrem’e ise 1 puan verdi. 5 Aralık Gelinim Mutfakta 1272. bölümde en yüksek puanı Tuğba aldı ve çeyrek altını kaptı. İşte Gelinim Mutfakta 5 Aralık puan durumu..

TUĞBA- 20

YEŞİM- 11

ALEYNA- 14

İREM- 9

DİĞER VİDEOLAR