Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu Karsu Kimdir? Özge Özpirinçci Kaç Yaşında? Özge Özpirinçci Dizileri! Özge Özpirinçci Sevgilileri

Kadın dizisinde hayat verdiği Bahar rolüyle tüm Türkiye’nin hafızasına yerleşen Özge Özpirinçci yeni adresi Sandık Kokusu dizisi oldu. İlk bölümüyle Show TV ailesine katılan Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakteri merak edildi. Peki, Özge Özpirinçci hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Sandık Kokusu Karsu’su Özge Özpirinçci hayatı..

Kadın dizisinde hayat verdiği

Show TV’nin yeni dönem dizilerinden olan Sandık Kokusu araştırmaları başladı. Çarşamba günleri yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan Sandık Kokusu oyuncu kadrosu dikkat çekti. Necip Memilli, Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu konusu dikkat çekti. Güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturan Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakteri merak edildi. Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Sandık Kokusu Karsu karakterinin tüm detayları haberimizde. İşte Sandık Kokusu Karsu’su Özge Özpirinçci hayatı..

SANDIK KOKUSU KARSU KİMDİR?

6 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana gelen Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakteri dikkat çekti. Ekranların sevilen yüzü Özge Özpirinçci hayranlarının karşısına bu kez Karsu rolü ile çıktı. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı Sandık Kokusu dizisinde Özge Özpirinçci’nin hayat vereceği Karsu rolü kah güldürecek kah ağlatacak. Ama her zaman Karsu karakterinden bir şeyler bulacaksınız.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Nisan 1985 İstanbul doğumlu Özge Özpirinçci lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünden mezun olan Özge Özpirinçci ilk dizisi Cesaretin Var Mı Aşka oldu. Ardından Kavak Yelleri dizisinde oynadı. Asıl ününe Melekler Korusun adlı dizide hayat verdiği İpek rolüyle kavuşan Özge Özpirinçci, Veda filminde Fikriye Hanım karakterini canlandırdı. Deli Saraylı dizisinde Dilruba karakterine büründü. Anadolu Kartalları filminde Üsteğmen Ayşe Dinçer rolüne bürünen Özge Özpirinçci, Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterine hayat verdi. Aşk Yeniden dizisi ile izleyici kitlesini iyice artıran Özge Özpirinçci Fox’taki Kadın dizisiyle ününe ün kattı. 2013’de oyuncu Engin Altan Düzyatan ile nişanlanan Özge Özpirinçci yolları ayırdı. Ardından 2014 yılından beri birlikte olduğu Burak Yamantürk ile 2021 yılında evlendi. Çiftin Mercan adında bir kızı var.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ DİZİLERİ

2008 Cesaretin Var mı Aşka Ebru Karataş

2008 Kavak Yelleri Ada

2009 Melekler Korusun İpek Taşkır

2010 Deli Saraylı Dilruba

2011 Toplu Hayat Kendisi

2011 Al Yazmalım Asiye

2012 Ağır Roman Yeni Dünya Zehir Ahu

2013 Tatar Ramazan Alin Terziyan

2014 Aramızda Kalsın Görkem

2015 Aşk Yeniden Zeynep Taşkın

2017 Kadın Bahar Çeşmeli

2019 Mucize Doktor

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN