Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeği ile Balık Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Boğa erkeği ve Balık kadınının birlikteliği oldukça uyumludur. Karşılaştıkları her sorunu birlikte çözerler ve genellikle parmak ile gösterilen bir çift olurlar.

Boğa erkeği ve Balık

Boğa ve Balık burçları birbirlerini tamamlayan uyumlu bir ilişki kurarlar. Boğa erkeği ve Balık kadını, arkadaşlık ve birlikte olma konusunda uyumludur. Balık kadınının mutlu olmasını sağlayacak tek kişi Boğa erkeğidir.

Aşk ve Duygusal Uyum

Balık burcu kadını derin duygulara sahiptir ve aşka değer verir. Sevgisi karşılığını bulduğunda sadık ve tutkulu bir aşık olabilir. Boğa burcu erkeği de hem sadık hem de tutkuludur. İlişkisinde fazlası ile fedakar bir tutum sergiler. Boğa erkeği sevip sevildiği zaman, sevdiği kadını korur ve gözetir.

Her iki burç da sevgiye önem verir. Sevip, sevildiklerine inandıkları zaman sonuna kadar giderler. Bu nedenle, aralarında hem derin hem de uzun soluklu bir aşk uyumu olabilir.

Cinsellik ve Uyum

Boğa erkeği ve Balık kadını arasındaki cinsel uyum duygusal ve romantiktir. Ten uyumları yumuşaktır. Birbirlerinin ihtiyaçlarını anlarlar ve tutkudan ziyade karşılıklı olarak rahat etmeyi ön planda tutarlar.

Evlilik ve Evlilik Uyumu

Balık kadını hassas ve romantik, Boğa erkeği ise hem nazik hem de sevecendir. Bu özellikleriyle birbirlerine iyi bir eş olabilirler. Nazik yapıları ve uyumlu davranışları ile uyumlu bir evlilik sürdürürler.

Arkadaşlık Uyumu

Balık kadınının düşük egosu ve sakin doğası, Boğa erkeğinin yumuşak doğası ile uyum içerisindedir. İkisi de toplum içinde fazla göze çıkmak istemeyebilir ve birbirlerini tanıdıkça uyumlu ve güzel bir arkadaşlık başlar.

İletişim ve Anlaşma

Boğa burcu da Balık burcu da fazla konuşkan değildir. Birbirlerine anlamak ve uyum sağlamak için konuşma yerine eylemlerle birbirlerini anlayabilirler. Fazla söz söylemeden, güçlü bir duygusal bağ oluştururlar.

Balık kadını maddiyata önem vermez. Boğa erkeği ise maddiyatçıdır. Bu özellikler dışında oldukça uyumlu bir çift olurlar.

İlişki ve Etkileşim

Her iki taraf da birbirlerini tamamlar. İki taraf da yumuşak huyludur ve karşı tarafı anlamaya çalışır. Bunlar, ilişkiyi olumlu bir şekilde etkiler. Boğa burcu erkeği mantıklı yapısı ile, Balık kadınının aşırı duygusallığını dengelemektedir. Balık burcu kadını da, Boğa erkeğinin katı yaklaşımlarına esneklik katmaktadır. Sürekli olarak birbirlerine destek olurlar ve birbirlerine güven verirler. Bu iki burcun ilişkisi uzun sürebilecek ve evliliğe doğru yürüyebilecek bir ilişkidir.

Nasıl Davranmalılar?

Balık kadını hassas bir yapıya sahiptir ve çabucak içine kapanabilir. Ancak; güzel bir söz ya da küçük bir hediye ile çabucak yumuşayabilir. Boğa erkeği, kolay aşık olabilen bir yapıda değildir. Bu konuda oldukça yavaştır. Fakat; Boğa erkeği aşık olursa, tüm konularda fedakarlık gösterir. Boğa erkeğinin kıskançlığı, Balık kadınını rahatsız edebilir. Boğa erkeği, bu konuda kendini geliştirmeli, hassas ve ılımlı olmalıdır.