Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Boğa erkeği ile ikizler kadını uyumu nasıldır, anlaşabilirler mi? Boğa erkeği ile ikizler burcu kadın arasındaki uyum hakkında bilgiler sizlerle…

Boğa erkeği ile ikizler

Boğa erkeği ile İkizler burcu kadını arasındaki ilişki oldukça renklidir ve genellikle uzun solukludur. Bazıları kısa sürede evlenerek mutlu bir yuva kurarlar. Bazıları ise çözemedikleri uyuşmazlıklar nedeni ile uzun süreli ilişkilerini bitirmek zorunda kalabilir.

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Arasındaki Uyum

Boğa, toprak elementi, İkizler ise hava elementi grubunda yer almaktadır. Uyumlu bir çift olabilmeleri için, bazı konularda karşılıklı olarak ödün vermeleri gerekebilmektedir. Fedakarlık, kuracakları ilişki için oldukça büyük bir önem taşımaktadır.

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Arasında Aşk

Boğa erkeği ile İkizler kadını, birbirlerine aşık oldukları zaman duygularını oldukça yoğun bir şekilde yaşamaktadır. Ancak, aşk kısa sürede rutinleşir ise, Boğa erkeği bu durumdan sıkılabilir. İkizler kadını ise hem hassas hem de kırılgan bir yapıya sahiptir. Sevgilisinin uzaklaştığını gören İkizler kadını, kendi iç dünyasına çekilebilir.

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Arasında Sevgi

Boğa erkeği, sevgisini kolay ifade edebilen bir karaktere sahip değildir. Ancak, sevgisini sözlü iletişim ile söylemese de, çeşitli şekillerde göstermeyi sever. Bu bazen küçük bir hediye, bazen bir şiir olabilir. İkizler kadını ise sevgi dolu bir karaktere sahiptir. Sevgilisinin de kendisi gibi romantik olmasını bekler.

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Arasında Cinsellik

Boğa burcu erkeği, fazlası ile tutkuludur. Boğa erkeği, aynı tutkuyu karşı taraftan da bekler. İkilinin arasındaki ten uyumu ortalamadır. Boğa erkeği için ten uyumunun önemi oldukça büyükken, İkizler kadını için ikinci plandadır.

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Arasında Evlilik

İkizler kadını, ömürleri boyunca doğru kişiyi bekler. Çünkü; İkizler kadını için evlilik oldukça önemli bir kurumdur. Boğa erkeği ise şüpheci bir kişilik özelliğine sahiptir. Bu nedenle de evliliğe mesafeli bakar. Aynı zamanda da garantici bir yapıya sahiptir. Evleneceği kişiden emin olması biraz zaman alabilir. Bu ikili evlenir ise, mutlu bir aile hayatı kurabilirler. Ancak, bunun için karşılıklı olarak sevgi göstermeleri, birbirlerine karşı her zaman nazik olmaları gerekmektedir.

Boğa Erkeği ile İkizler Kadını Birbirlerini Nasıl Etkiler?

İkizler kadını, kendine özgü bir havası olan ve orijinal karakterleri sever. Onu etkilemek isteyen erkeğin giyim zevki ve mizah anlayışı önemlidir. Boğa erkeği ise; kendi ayakları üzerinde durabilen, özgür ruhlu, etkileyici kadınlardan hoşlanır. İki taraf da en az kendisi kadar güçlü karakterlerden hoşlanır.

Boğa Erkeği ve İkizler Kadını Birbirlerine Nasıl Davranmalıdır?

Boğa burcu erkek, agresif davranışlarına son vermeli ve her zaman İkizler kadınına karşı nazik olmaya özen göstermelidir. Çünkü; İkizler kadını, sevgi gösterilerinden çok nezakete önem verirler. İkizler kadını ise, Boğa erkeğinin özel olduğunu ona hissettirmelidir. Bunun için pahalı hediyeler yerine, bir çift güzel söz yeterli olacaktır.