Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı! Yargı Fragman 75 Bölüm Fragmanı İzle! Yargı Yekta Ölecek Mi?

Dört gözle Mercan’ın anne dediği anı bekleyen Ceylin sonunda kızına tamamen kavuştu. Ilgaz, Ceylin ve Mercan gerçek bir aile oldu. Son sezondaki değişimiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Yekta Tilmen ölecek mi merak edildi. Tüm soruların cevap bulacağı Yargı yeni bölüm fragmanı geldi. İşte Yargı 75 bölüm fragmanı..

Dört gözle Mercan'ın anne

Yargı son bölüm ardından izleyicilerin kafasındaki soru işaretleri yanıt buldu. Her pazar akşamı evlere konuk olan Yargı dizisinde son sezonun en dikkat çeken karakteri kuşkusuz Yekta Tilmen oldu. Mercan’ın bulunuşuyla kızı yerine koyduğu Ceylin’e biraz daha bağlanan Yekta ölümle burun buruna geldi. Yargı son bölüm ardından merakla beklenen yeni bölüm fragman yayınlandı. 10 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümü yayında olacak dizide Yargı Yekta ölecek mi merak konusu oldu. İzleyiciler Yargı yeni bölüm fragmanı izleyerek ipucu elde etmeye çalıştı. Milyonların severek takip ettiği Yargı fragman geldi. Peki, Yargı 75. bölümde seyirciyi neler bekliyor? Yargı Yekta öldü mü? İşte tüm bu soruların yanıtı olan Yargı 75 bölüm fragman..

YARGI 75 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Her pazar yeni bölümü yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı geldi. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinde tüm gözler Yekta Tilmen’e çevrildi. Son bölümde ambulans şoförü Okan’ın vurduğu Yekta kanlar içinde yere yığıldı. Ceylin ve Laçin şoke oldu. 3. sezonla birlikte ibre Yekta’ya döndü ve iyi bir insan olması için şans verildi. Ceylin ve Mercan’ın sevgisiyle bambaşka biri olan Yekta ölecek mi merak konusu oldu. Hastaneye kaldırılan Yekta ölüm kalım savaşı vermeye başladı. 10Aralık Pazar akşamı 75. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak Yargı yeni bölümde Yekta Tilmen düğümü çözülecek. Öte yandan yıllar önce Filiz’in kaçırdığı Mercan nihayet Ceylin’e anne dedi. Ceylin ile birlikte rehin alınan Mercan kurtulur kurtulmaz Ilgaz’a “Baba annemi de kurtar” dedi. İzleyicinin gözünde yaş oluşmasına neden olan sahne çok beğenildi. Ceylin’in kurtulduğunu gören Mercan anne diyerek ona sarıldı. Peki, Yekta ölecek mi? Uğur Polat diziden ayrılacak mı? Tüm yanıtlar Yargı yeni bölümde..

YARGI YEKTA ÖLECEK Mİ?

Kendini yoktan var eden Yekta Tilmen büyük bir hukuk firması sahibi oldu. Tilmen Hukuk’un kurucusu olan Yekta son sezonda adeta pamuk oldu. Yeterli parayı gördüğü takdirde dünyadaki bütün sorunları çözebileceğine inanan Yekta 3. sezonla birlikte insanlığa girdi. Ceylin’in hukuk fakültesinden en yakın arkadaşı olan Engin’in babası olan Yargı Yekta son bölümde kanlar içinde kaldı. Vurulan Yekta ölecek mi merak edildi. 10 aralık Pazar akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Yargı 75. bölüm fragmanında Yekta’nın hastaneye kaldırıldığı görüldü. Yargı Yekta ölecek mi sorusuna yanıt 10 Aralık Pazar günü yeni bölümle birlikte gelecek. Yargı Yekta Tilmen rolüne bürünen Uğur Polat diziden ayrıldı mı yeni bölümle birlikte öğreneceğiz.