Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkizler Erkeği ile Boğa Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

İkizler burcu erkeğinin hava elementine ait olması, Boğa burcu kadınının ise toprak elementine sahip olması nedeni ile ilişkileri genellikle uzun sürer.

İkizler burcu erkeğinin hava

İkizler burcu erkeği ile Boğa burcu kadını arasındaki ilişki dengeli ve huzurlu ilerler. İkizler burcu erkeği ideal bir sevgilidir. Boğa burcu kadını ise zariftir. İlişkileri genellikle pürüzsüz bir şekilde sürer. Ancak zaman zaman şiddetli tartışmalar da yaşanabilir.

Aşk Uyumu

İkizler burcu erkeği, genellikle mantıklı hareket etmektedir. Ancak aşık olması ile romantik birine dönüşür ve jestlere önem verir. Boğa burcu kadını da sevgilisinin ilgi göstermesinden hoşlanır. İkili birbirine bağlı kaldıkça, aşk uyumları oldukça dengeli ilerler. Birbirlerine bağlandıkları takdirde, kolay kolay ayrılamazlar.

Sevgi Uyumu

İkili sık sık iletişimde olup birbirlerini merak ederler. Ancak Boğa kadını bazen sevgilisini aşırı merak edebilir, bu da İkizler erkeğini rahatsız edebilir. İkizler erkeği, kontrol edildiğini hissederse kendi kabuğuna çekilebilir. Ancak; bu durum dışında sevgilerini ifade etme şekilleri aynıdır. Sık sık sevgi cümleleri kurarlar.

Cinsellik ve Uyum

İkizler erkeği için cinsellik öncelikli değildir, boğa kadınının tutkusu ise yüksektir. Ancak bu durum, yüksek bir ten uyumu ve çeşitlilikle dengelenir.

Evlilik Uyumu

İkizler erkeği genellikle evliliğe karşı mesafelidir. Boğa kadını ise evlilik düşüncesine sıcak bakar. Bu durumda Boğa kadınının, İkizler erkeğini evliliğe ikna etmek için çaba sarf etmesi gerekebilir.

Arkadaşlık Uyumu

İkizler ve Boğa burcu, genellikle arkadaşlıklarını aşka dönüştürmezler. Ortak ilgi alanlarına sahiptirler ve arkadaşlıklarına önem verirler. Duygusal bir ilişki talebi karşı tarafa göre çekinceler yaratabilir. Her iki burcun da genel olarak uyumlu ilişkiler yaşama potansiyeli olsa da, arkadaşlıklarının bozulmasını istemezler.

Anlaşma ve Uyum

Boğa kadınları ihmal edildiklerinde huysuz olabilir. İkizler erkeği ise kıskançlığa meyilli bir yapıya sahiptir. Kıskançlık, bazen büyük problemlere yol açabilir. İkili arasındaki çatışmalar uzun süreli ayrılıklara sebep olabilir ancak kopamazlar. İkizler erkeği gururlu olduğundan, Boğa kadını ilişkiyi korumak için yapıcı adımlar atar.

İletişim Uyumu

İkizler ve Boğa burcu iletişimde farklı yaklaşımlar sergileyebilir. İkizler konuşkan olurken, Boğa kadını bazen kendini kapatır. İki tarafın da anlayış göstermesi, iletişimde kopuklukları gidermede önemlidir.

İlişki Uyumu

Bu ikili arasında, büyük sürprizlerden uzak ve huzur odaklı bir ilişki vardır. İkizler erkeği huzur ararken, Boğa kadını monotonluktan hoşlanmaz. Bu durum arada ufak tartışmalara neden olabilir.

Birbirlerini Etkileme Tarzları

Boğa kadını lüks ve pahalı hediyelerden ziyade duygusal ifadelerden etkilenir. İkizler erkeği ise ara sıra gururunu okşanmasını bekler.

İkizler erkeği de, Boğa kadını da hassas oldukları konularda saygı bekler. Aralarında saygı olmaz ise hırçınlaşabilirler. Uzun soluklu bir ilişki yaşamak için saygının önemli olduğunu bilmeli, buna göre aksiyon almalıdırlar.