Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım 2 Bölüm Fragmanı! Ne Gemiler Yaktım Hangi Gün? Ne Gemiler Yaktım Hangi Kanalda?

Show TV yeni dizilerinden Ne Gemiler Yaktım 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasemin ve Fidan’ın kaçmak istediği kim varsa şimdi yanlarında yer aldı. İki kadının neler yapabileceklerini kim bilebilir merak edildi. İşte etkili hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm fragmanı..

Annelikten başka hiçbir ortak özelliği olmayan Yasemin ve Fidan’ın yaşadıkları sarsıcı olayların ekrana geldiği Ne Gemiler Yaktım 1 bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 4 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları dikkat çekti. Kadınlar birbirinin yurdudur sözüyle dikkat çeken Ne Gemiler Yaktım dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV yeni dizilerinden olan Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm fragmanı geldi. İzleyicilerin araştırmalarında yer alan Ne Gemiler Yaktım fragman incelenmeye başladı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hangi gün, Ne Gemiler Yaktım hangi kanalda? İşte merak edilen Ne Gemiler Yaktım dizi bilgileri ve Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm fragmanı izleme ekranı..

NE GEMİLER YAKTIM 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

4 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisinin 2. bölümünde kızı Zeynep’le birlikte günlerdir kocası Rutkay’dan kaçan Fidan, bir tesadüf eseri Yasemin’in kızı Rengin’in hayatını kurtarıyor. Bu sayede başlayan dostlukları iki kadının da hayatlarının dönüm noktası oluyor. Fidan’ın geçmişinden habersiz olan Yasemin, kadın kadının yurdudur diyerek onu ve kızını evine alıyor. Ne var ki Fidan’ın yüzünden kendi kızının tehlikeye düşmesini engelleyemiyor. Kızını kurtarmak için yapacağı hamle olay oluyor. Yollarının Komiser Toprak’la kesişmesine neden oluyor. Şimdi Yasemin ve Fidan’ın dostluğu bir suç ortaklığına dönerken ikisinin de hayatı sonsuza kadar değişiyor. Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm 11 Aralık Pazartesi günü ekrandaki yerini alacak.

NE GEMİLER YAKTIM OYUNCULARI

Deniz Baysal: Yasemin

Devrim Özkan: Fidan

Berk Hakman: Rutkay

Erkan Kolçak Köstendil: Toprak

Mert Denizmen: Sinan

Onuryay Evrentan: Zehra

Nazmi Kırık: Müdür

Ata Çağan Timur: Semih

Süreyya Kilimci: Perihan

Macit Koper: Tevfik

Çiğdem Selışık Onat: Neriman

NE GEMİLER YAKTIM 1. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR