Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 7 Aralık Puan Durumu ÖĞREN! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Haftanın dördüncü günü muhteşem kokusuyla ünlü Entekke Böreği yapan gelinlerden kim galip geldi belli oldu. 7 Aralık Gelinim Mutfakta birincisi açıklandı. 7 Aralık Perşembe günü 1274. bölümde Gelinim Mutfakta puan tablosu belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 7 Aralık puan durumu..

Kanal D ekranının en dikkat çeken yapımlarından Gelinim Mutfakta haftanın dördüncü yayını sona erdi. Ekranların en sevilen programlarından Gelinim Mutfakta 1274. bölüm sona erer ermez puan durumu açıklandı. 7 Aralık Perşembe günü ekranın popüler gelinleri tezgah başına geçip Ankara yöresinin meşhur Entekke Böreği tarifini yapmaya koyuldu. Gelinim Mutfakta son bölüm puanları ekran başındaki izleyiciye gösterildi. Ankara yöresinin meşhur Entekke Böreği tarifini yapan gelinler arasında çeyrek altını yakasına takan gelin açıklandı. Oğlunun iki sandık çeyizi olduğunu söyleyen Asiye kaynananın foyası ortaya çıktı. Programa gelini İrem’den intikam almak için geldiği söylenen Gelinim Mutfakta kaynanası Asiye skandal video geldi. Tuğba’dan Asiye’ye, “Sen çok tehlikelisin” sözü geldi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 7 Aralık puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Kanal D Gelinim Mutfakta 1274. bölüm sona erdi. 7 Aralık Perşembe günü Gelinim Mutfakta 1274. bölüme Asiye kaynana ile İrem gelin polemiği damga vurdu. Bugün Entekke Böreği yapan gelinler arasında en başarılı olan çeyrek altını kazanırken kıran kırana mücadelede top kaynanaya atıldı. Hafta başından bu yana tartışmalı isimler olan Asiye kaynana ile gelini İrem arasındaki tartışma iyice alevlendi. İrem’in annesi yarışmaya video gönderince olanlar oldu. İrem’in annesi Sema hanım, dünürü Asiye hanımın şov peşinde olduğunu söyledi. Kızına geçmişte çok çektirdiğini söyleyen Sema hanım İrem ile Asiye kaynana arasındaki çeyiz tartışmasına son verdi. İrem’in annesi Sema, “Benim kızım Sağ olsun karşısına Burak çıktı. Çeyiz yapacak fırsatımız olmadı. Asiye hanım hadi yapalım diye diye bizim iki ayağımızı bir pabuca soktu. Sinirimden çatladım. Asiye hanım çok iyi niyetli bir kayınvalide olsa kızımın evinden gizli video çekmez. Kızımı orada ne kadar kötü bir duruma düşürdüğünün farkında mı?” diyerek çeyiz derdine son verdi. Nişanlanmadan önce kayınvalidesinin çok kötü biri olduğunu kızına söylediğini ifade eden Sema hanım, “Şahitlerim var. Normalde hiç sessiz biri değil” diyerek kızının kaynanasına eziyet etmediğini söyledi. Asiye, “Beni gördün mü daha önce. Emin misin. Hayal mi görüyorsun. Senin komşuların da senin gibiymiş herhalde” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 6 ARALIK PUAN DURUMU

7 Aralık Perşembe günü haftanın dördüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta puanları verildi. Yeşim, Aleyna, Tuğba ve İrem arasında günün en güzel tabağını yapan belli oldu. 7 Aralık Perşembe günü Entekke Böreği yapan gelinler arasında Nursel Ergin 5 puanı Aleyna’ya verdi. İrem ise sunucu Nursel Ergin’den 1 puan aldı. Gelinim Mutfakta 1274. bölümün kazananı ise Yeşim oldu ve çeyrek altın kazandı. 7 Aralık Gelinim Mutfakta 1274. bölümde en yüksek puanı alan çeyrek altını yakasına taktı. İşte Gelinim Mutfakta 7 Aralık puan durumu..

YEŞİM- 14

TUĞBA- 14

ALEYNA- 9

İREM- 13

DİĞER VİDEOLAR