Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mega Metal Halka Arz Katılım Endeksine Uygun Mu? Mega Metal Helal Mi? Mega Metal Katılım Endeksine Neden Uygun Değil?

Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ talep toplamaya başladı. 7-8 Aralık günleri talep toplama işlemi yapan Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. alım yapacak olan vatandaşlar katılım endeksi araştırması yaptı. Peki, Mega Metal halka arz helal mi? Mega Metal katılım endeksine uygun mu? İşte yanıtı..

Mega Metal Sanayi ve

Mega Metal halka arz fiyatı araştırması yapan vatandaşlara son durum mesajı geldi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayından geçerek talep toplama tarihlerini duyuran Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz bilgileri geldi. Son dönemin en popüler işlemlerinden halka arz alım satım yapan vatandaşlar bugünkü listeye göz attı. 8 Aralık Cuma günü arama motorlarında MEGMT halka arz araştırması yapan vatandaşlar Mega Metal San. ve Tic. AŞ, Mega Metal ne iş yapar merak etti. 7-8 Aralık tarihlerinde talep toplama işlemi yapan Mega Metal halka arz kaç lot verir araştırıldı. Peki, Mega Metal helal mi? Mega Metal katılım endeksine uygun mu? Mega Metal ne zaman işlem görecek? İşte yanıtı..

MEGA METAL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR KİŞİ BAŞI?

7 Aralık Perşembe günü talep toplamaya başlayan Mega Metal halka arz kaç lot verir kişi başı merak edildi. MEGMT hisse kodlu halka arz alımı yapacak olan milyonlarca vatandaş Mega Metal hangi bankalarda var araştırdı. Bir yandan Mega Metal Sanayi katılım endeksine uygun mu araştırmaları yapılırken bir yandan da katılım endeksi nedir sorgulandı. Bakır, metal ve kalay üretimi yapan Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz son gün geldi. Talep toplama işleminin bitmesiyle Borso’da işlem görmesi beklenen Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ 28,30 TL fiyattan işlem görmeye başladı. MEGMT hisse kodlu halka arz helal mi?

MEGA METAL HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

7 Aralık Perşembe ve 8 Aralık Cuma günü talep toplama işlemi yapan Mega Metal Sanayi 28,30 TL fiyatla lot alışı yaptı. MEGMT hisse kodlu Mega Metal halka arz 8 Aralık 2023 Cuma günü saat 17.00’da sona erecek. 53 Milyon adet payı halka arz edecek olan Mega Metal Sanayi halka arz katılım endeksi kriterlerine uygun değil. Anlaşmalı olan tüm banka uygulamalarından katılabileceğiniz Mega Metal halka arz alımını İşlemler > Yatırımlar > Halka Arz sekmesinden satın alabilirsiniz.

KATILIM ENDEKSİ NEDİR?

Katılım Endeksi terimi genellikle bir topluluğun, bir etkinliğin veya bir sürecin ne kadar etkili bir şekilde katıldığını ölçen bir göstergeyi ifade eder. Bu endeks, genellikle belirli bir olay, topluluk veya süreçle ilgili katılım düzeyini değerlendirmek için kullanılır