Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 49 Bölüm İZLE FULL HD! STAR TV Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Star TV fenomen dizisi Yalı Çapkını 49 bölüm ekranı izleyici karşısına çıktı. 8 Aralık Cuma akşamı Star TV’deki yerini alan Yalı Çapkını yeni bölüme Suna ve Kaya’nın nikahı damga vurdu. Seyran’dan ablasına hayat dersleri peş peşe gelirken hiç tahmin edilmeyen Suna gerçekleri ortaya çıktı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte Yalı Çapkını 49 bölüm izle ekranı..

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Şerif Sezer gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Suna fırtınası esmeye başladı. Gerçek hayat hikayesinden ekrana uyarlanan dizinin yeni bölümünde Suna gerçekleri ortaya saçıldı. Etkileyici hikayesiyle cuma günlerinin yıldızı olan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ardından tüm gözler bölümün başlayacağı saate çevrildi. Son bölümde Nükhet’in bozduğu Suna ve Kaya düğünü ardından şoke ede hikaye ortaya çıktı. Pelin’in yalıda saklandığını öğrenen Seyran evi terk edince Halis ağa Seyran gitmişken Ferit’in çocuğuna sahip çıkmasını söyledi. 8 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Yalı Çapkını 49 bölüm bekleyenlere izleme ekranı geldi. Tüm okların çevrildiği Yalı Çapkını Suna, “Yanılıyorsun Seyran, Ben ateşin ta kendisi olacağım. Ben yakacağım” sözü olay oldu. İşte yeni bölümüyle Yalı Çapkını 49 bölüm izle ekranı..

YALI ÇAPKINI 49 BÖLÜM İZLE CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

8 ARALIK YALI ÇAPKINI 49 BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını son bölüm izle ardından izleyiciler yeni bölümü iple çekti. Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüme damgasını vuran isim Suna oldu. 8 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak Yalı Çapkını 49 bölümde Halis Korhan’dan, “Tez vakitte Seyran’dan ayrılacaksın!” uyarısı geldi. Ferit’e baskı yapmasıyla büyük aşk sona erdi. Yalı Çapkını yeni bölüme Suna ile Seyran’ın yüzleşmesi damga vurdu. Ferit Seyran’da ayrılmayacağını, o nereye giderse peşinden gideceğini söyledi ancak Halis ağa dinlemedi. Yalının favori çifti Suna ile Kaya oldu. Nükhet oğlunun Suna ile evlendiğini duyunca küplere bindi. Suna ve Kaya sürpriz bir şekilde nikah kıyınca olanlar oldu. Kazım’dan çocukluğundan bu yana çok çeken Suna ailesini yalıdan gönderdi. Kocasının ihanetlerine daha fazla göz yumamayan Gülgün, Orhan ve Dicle’yi evde basınca ortalık karıştı. Orhan’a tokatı yapıştıran Gülgün günün favori ismi oldu. Yalı Çapkını yeni bölümde Pelin’in bebeğinin Ferit’ten olmadığı ortaya çıkınca çarşı pazar karıştı. Seyran’dan ablası Suna’ya, “Yalıda mı yaşamak senin hayalin? Baba esaretinden kurtulup koca esaretine girmek mi senin hayalin? O yalıda senin kimsen yok. Ateşe doğru uçuyorsun ama o kanatların bir gün yanacak  bilmiyorsun bunu” ikazı geldi. Yeni bölümde sessiz sakin bilinen Suna Seyran’a, “Yanılıyorsun Seyran, Ben ateşin ta kendisi olacağım. Ben yakacağım” deyince ortalık yandı. Daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Yalı Çapkını 49 bölümde..

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Yalı Çapkını oyuncuları Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar gibi isimlerden oluşuyor.

DİĞER VİDEOLAR