Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Fragman 43 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Ömer Öldü Mü?

Apo’nun boşanıp Alev’le evleneceğini öğrenen Pembe beyninden vurulmuşa döndü. Ömer hastalığını sonunda Kıvılcım’a söyledi ancak bu kez korkulan son geldi. Ameliyatta ölüm kalım mücadelesi veren Ömer ölecek mi merak konusu oldu. Pembe’den Doğa’ya, “Ailemize girdin, bütün hayatımızı mahvettin!” tepkisi geldi. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı..

Apo'nun boşanıp Alev'le evleneceğini

Cuma akşamlarının yıldızı Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen yapımda kan gövdeyi götürdü. Beyninde her an patlamak üzere olan bir baloncukla yaşayan Ömer yıllar önce ölen ikizi Bekir’in yaşadığına inanmaya başladı. Ömer’in kendi kendine konuştuğunu gören Metehan düğümü çözdü. Bekir’in gelişinin sadece bir halüsinasyon olduğu ortaya çıktı ve ameliyattan başka çare kalmadı. Oldukça heyecanlı olan son bölüm ardından Kızılcık Şerbeti 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölüme damga vuran Abdullah Alev ilişkisi resmen ortaya çıktı. Düşman aileler her şeyi öğrendi ama bu kez de günah keçisi Doğa oldu. Heyecanla izlenen Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında tüm gerçekleri öğrenen Pembe çıldırdı. Abdullah’ın kendisinden boşanıp Alev’le olacağını öğrenen Pembe’nin dünyası başına yıkıldı. 15 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Pembe bütün hıncını Doğa’dan çıkardı. Şirkette bayılan Ömer hastaneye kaldırıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti Ömer ölecek mi? Kızılcık Şerbeti gelecek hafta fragman geldi. İşte heyecanın tavan yaptığı Kızılcık Şerbeti 43 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 43 BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 43 BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 15 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak Kızılcık Şerbeti 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonların gözlerini heyecandan açık bırakan Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Pembe damga vurdu. Abdullah’ın Alev’i sevdiğini ve kendisinden boşanıp Alev’le olacağını öğrenen Pembe’nin dünyası yıkıldı. Fatih en samimi haliyle Doğa’ya ne yapmak istediğini sordu ve Doğa evlenelim dedi ancak yeni bölümle bu aşk da yolun sonuna geldi. Apo’nun Alev’e olmasının günahını Doğa’ya bağlayan Pembe artık onu gelini olarak istemedi. Sinir krizi geçiren Pembe tüm hıncını Doğa’dan aldı ve “Ailemize girdin, bütün hayatımızı mahvettin!” tepkisi gecikmedi. Cuma akşamlarının yıldızı Kızılcık Şerbeti 43 bölüm fragmanında şirkette bayılan Ömer yolun sonuna geldi. İkiz Bekir’in gelişinin halüsinasyon olduğunu öğrenen Ömer ameliyat kararını almakta geç kaldı. Abdullah ve Alev aşkı resmen başlarken gözler kalbi kırılan Rüzgar’a çevrildi. Hastaneye kaldırılan Ömer acil ameliyata alındı. Peki, Kızılcık Şerbeti Ömer ölecek mi? İşte tüm bunlar ve daha fazlası 15 Aralık Cuma Kızılcık Şerbeti 43 bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Barış Kılıç, Evrim Alasya gibi isimler var.