Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vigo Kurye Maaşları Ne Kadar?

Türkiye’de marka ve işletmelerin hemen teslimat ihtiyaçlarına çözüm sunan Vigo, kurumsla bir kurye firması olarak hizmet sunuyor. Peki, Vigo kurye olma şartları nelerdir? Vigo kurye ne kadar kazanıyor? İşte merak edilenler…

Türkiye’de marka ve işletmelerin

Türkiye’de sadece kurye firması olarak faaliyet gösteren Vigo, firmaların hemen teslimat süreçlerin güvenli ve hızlı şekilde gerçekleştirmek üzere hizmet sunmaktadır. Firma bünyesinde çalışan birçok kurye gün içinde kolay teslimat gerçekleştiriyor. Son dönemin popüler meslekleri arasında yer alan moto kurye hizmetleri kapsamında çalışanlarına da birçok hak sağlıyor.

Vigo çatısı altında kurye olarak çalışmak isteyenlerin belirli şartları sağlamaları halinde aylık iyi bir kazanç elde etmeleri sağlanabilmektedir. Marka ve işletmelerin her türlü teslimat ihtiyaçlarını çözen Vigo, geniş kurye ağı sayesinde de Türkiye’nin birçok noktasında faaliyet göstermektedir. Kurumsal bir şirket çatısı altında kurye hizmetleri yürütmek isteyenler için Vigo avantajlı seçenekler sunmaktadır.

VİGO KURYE ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde birçok noktada moto kurye hizmetleri sunan Vigo, birçok kişiye istihdam sağlıyor. Bu kapsamda moto kurye olmak isteyenler için bazı şartları sağlamaları halinde kurum bünyesinde kuryelik hizmetleri vermeleri sağlanmaktadır. Vigo tarafından belirlenen moto kurye olma şartlarını sağlayanlar faaliyet gösterebilmektedir.

Vigo moto kurye olma şartları ise kısaca şunlardır:

  • A1 veya A2 motor ehliyetine sahip olmak.
  • Kuryelik yapacak kişinin 125 cc’lik motosiklet kabul edilen kurye şirketleri için A1, 125 cc ve üzeri için A2 ehliyet şartı aranır.
  • Üniversite diploması şartı aranmaz.
  • Hizmet vereceği bölgeleri iyi bilmesi gerekir.

Ürün teslimatı gerçekleştirene kadar taşıdıkları ürünlerin güvenliğinden kuryeler sorumludur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Vigo, çeşitli hizmet içi eğitimler ile kuryelerinin de kurumsal olarak hizmet vermelerine olanak tanımaktadır.

VİGO KURYE ÇALIŞMA SAATLERİ NASIL?

Vigo kuryelerinin çalışma saatleri değişkenlik gösterebilir. 12 saat çalışma için mola süresi 45 dakika olarak belirlenmiştir. İsteyenler ayrıca tek seferde bölerek de kullanabilmektedir. Gün içinde 18.00 – 22.00 saatleri arasında ve vardiya bitimine son 30 dakika kala mola kullanımı yasaktır.

Vigo kuryeleri ayrıca farklı projelerde farklı saat aralıklarında çalışabilmektedir. 8, 10 ve 12 saat arası çalışma sistemleri mevcuttur. Esnek çalışma saatlerine sahip kuryeler için Vigo tarafından farklı düzenlemeler yapılmaktadır. Bu kurallara göre moto kurye hizmetleri verilebilmektedir.

VİGO MOTO KURYE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vigo çatısı altında kurye olmak isteyenlerin Vigo’nun resmi web sitesi üzerinde yer alan ‘’Kurye Olmak İstiyorum’’ seçeneğini kullanarak başvurularını bu ekran üzerinden yapmaları mümkündür. Açılan ekran üzerindeki form doldurulduktan sonra randevu oluşturulmaktadır.

Başvuru sürecinin devamında ise nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, adli sicil kaydı, nüfus kayıt örneği, ikametgah, sürücü ceza puanı sorgusu ve kendi motosikleti ile çalışanlar için ruhsat belgesi talep edilir. İstenen evrakın eksiksiz ve doğru şekilde gönderilmesinin ardından başvuru süreci değerlendirilecektir. Başvuru sonucunun olumlu olması halinde işe başlama süreci başlatılır. Deneyimli adaylar tercih sebebi olmaktadır.

VİGO KURYE ÖDEMELERİ NASIL VE NE ZAMAN YAPILIYOR?

Vigo kuryeleri 15 günde bir ödeme almaktadır. Ayın 1- 15’i arasında çalışmaları için 20’sinde, 16 – 30’u arasındaki çalışmaları için takip eden ayın 5’inci gününde ödemelerini alırlar. Çalışma performanslarına göre kuryelerin kazançları da farklılık göstermektedir.

Vigo kuryeleri için tanımlanan ayrıca bazı yan haklar da mevcuttur. İndirimli özel sağlık sigortası, kaza desteği, indirimli yakıt ve finans yönetim desteği gibi çeşitli destekler sunulur. Kadın girişimci desteği de bu kapsamda yer almaktadır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ağustos ayı verilerine göre, enflasyon
Sıradaki Haber Liste açıklandı! Peki, Kocaeli kaçıncı sırada