Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meşhur tatlıcıya kayyum!

Tatlı sektörünün önemli şirketlerinden olan Tatbak Grup’a kayyum atandı.

Tatlı sektörünün önemli şirketlerinden

Tatlı sektöründe önemli bir gelişme yaşandı. Tatbak Grup’un büyük ortağı Zeki Doruk ile arasında çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle İsa Albayrak şirketten ayrılmak ve ortaklık payını almak istedi ve bunun üzerine İstanbul Anadolu Adliyesi’ne başvurdu.

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde açılan davaya katılan yeminli mali müşavir raporunda yönetim kurulu başkanı Zeki Doruk’un, usulsüz şahsi malvarlığı edindiği ve şirketi zarara uğrattığı tespitine yer verdi.

HAKMAR İLE AYNI GRUP OLDUĞU BELİRLENDİ

Mahkeme tarafından yapılan değerlendirmede Zeki Doruk’un şirketi zarara soktuğu ifade edilirken, şirkete kayyum atanmasına karar verildi. Tatbak’ın Hakmar marketlerde de satış yaptığı, Tatbak şirketlerinin indirim marketler zinciri olan Hakmar marketler ile aynı grup şirketler arasında olduğu belirlendi.

KAYYUM ONAYINA BAĞLANDI

Ticaret gazetesinde yayımlanan ilana göre Tatbak Gıda ve Tatbak Mağazacılık şirketleri yönetim kurulu başkanı olan Zeki Doruk’un şirket mal varlığı üzerinde tasarruf etme, şirkete ait banka hesaplarından para çekme, kambiyo evrakı düzenleme ve şirket adına harcama yapma dahil şirketle ilgili her türlü karar ve tasarruf işlemleri kayyum onayına bağlandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla
Sıradaki Haber Kent Kart kuyruğunda yoğunluk var! Her yaştan insan orada