Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli’nin Sancaklı çıkışı sonrası Kurt ve Ünlü’den manidar paylaşımlar!

Saffet Sancaklı ile araları bozuk olan eski İl Başkanı Aydın Ünlü ve Yunus Emre Kurt, Bahçeli’nin açıklamaları sonrası manidar paylaşımlarda bulundu.

Saffet Sancaklı ile araları

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı önceki gün yaptığı açıklamada Kocaeli’de MHP’ye bir belediye verilmediği takdirde seçim sürecinde çalışmayacağını ifade etmişti. Sancaklı’nın sert çıkışı bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye soruldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin soruya yanıtı oldukça manidar oldu. Sancaklı’nın sözlerini yorumlayan Devlet Bahçeli, “Saffet Sancaklı futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!” dedi.

“İYİ Kİ VARSIN”

Bahçeli’nin Sancaklı’nın Kocaeli’deki otoritesini sarsacak nitelikteki açıklamasına tepkiler de gecikmedi. Saffet Sancaklı ile araları bozuk olan eski İl Başkanı Aydın Ünlü ve Yunus Emre Kurt, Bahçeli’nin açıklamaları sonrası manidar paylaşımlarda bulundu. Bahçeli ile fotoğrafını paylaşan İl eski Başkanı Aydın Ünlü, “İyi ki varsın benim liderim” yorumunda bulundu.

KURT, YUNUS EMRE’Yİ PAYLAŞTI

Önceki il başkanı Yunus Emre Kurt ise Yunus Emre’nin dörtlüğünü sosyal medya hesabından paylaştı. Kurt paylaşımında Yunus Emre’nin “Olsun be aldırma Yaradan yardır./ Sanma ki zalimin ettiği kârdır./ Mazlumun ahı indirir şahı/ Her şeyin bir vakti vardır…” dörtlüğünü paylaştı.