Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü’den Sancaklı’ya ardı ardına göndermeler

Milliyetçi Hareket Partisi il eski başkanı Aydın Ünlü, MHP milletvekili Saffet Sancaklı’nın partiden istifa sürecinde sosyal medyadan ardı ardına paylaşımlar yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi il

MHP İl eski başkanı Aydın Ünlü’nün son dönemlerinde milletvekili Saffet Sancaklı ile arası açılmış ve bir süre sonra görevinden ayrılmıştı. Ünlü, dün MHP teşkilatı tarafından istifası istenen Saffet Sancaklı’nın istifa sürecinde de ardı ardına paylaşımlarda bulundu.

“BENİM LİDERİM…”

Aydın Ünlü ilk paylaşımında MHP’ye yakın günlük ulusal gazete Türkgün’ün “MHP Lideri Bahçeli’den Saffet Sancaklı sorusuna cevap: Tercih kendisinindir!” haberini paylaştı. Ünlü paylaşıma “Benim LİDER’im” notunu düştü.

BAHÇELİ İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ardından Devlet Bahçeli ile fotoğrafını paylaşan Aydın Ünlü, “İyi ki varsın benim LİDER’im” dedi. Eski il başkanı Ünlü son olarak ise Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ile olan fotoğrafını paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Fotoğrafın üzerinde ise Yalçın’ın sosyal medyadan paylaştığı şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın” İşte Ünlü’nun o paylaşımları:

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen Ankara
Sıradaki Haber Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Yüksel Arslan görevi bırakıyor!