Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağdat arayı açıyor! “3-1”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda ilk iki sırada yer alan Bağdatspor ile Körfez Gençlerbirliği arasındaki maçı 3-1’lik skorla kazanan Bağdatspor 13’te 13 yaptı.

Süper Amatör Lig A

Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçta Bağdatspor en yakın rakibi Körfez Gençlerbirliği’ni 3-1’lik skorla geçti ve puanını 39’a çıkarırken, Körfez ekibi 33 puanda kaldı. Günün diğer maçlarında, Suadiye sahasında İhsaniye’yi 4-1 mağlup etti ve puanını 22’ye çıkardı. Ligde zor günler geçiren İhsaniye ekibi ise 4 puanla son sıradan çıkamadı.

HARBİŞ’TE İŞLER ÇOK İYİ GİDİYOR

Harbişspor muazzam çıkışı devam ediyor. Gölcük ekibi deplasmanda Kocaeli Güneş’i 6-2 mağlup etti ve üst üste dördüncü galibiyetini kazanarak bir anda yedinci sıraya yükseldi. Kocaeli Güneş ise 10 puan ile ateş hattında yer aldı. Doğantepe deplasmanda Dilovası’nı 5-2 yenerken haftayı 18 puanla altıncı sırada bitirdi, Dilovası ise 8 puanla sondan birinci sırada kaldı.

SIRRIPAŞA’DAN ALTIN GALİBİYET

Sırrıpaşa çok önemli maçta Kandıra Gençlerbirliği’ni 3-0 yendi ve ligde kalma yolunda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Kandıra ise 15 puanla sekizinci sıraya indi. Play-Off mücadelesi veren Beylikbağı ise Çayırova Menderesi’i zorlu maçın ardından 3-2 mağlup etti. Puanını 22 yapan Beylikbağı üçüncü sıradaki yerini korudu, Menderes ise 14 ile dokuzuncu sıraya indi.