Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülkü Ocakları’ndan ‘çalışacağız’ mesajı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifasının ardından Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir yaptığı açıklamada, “Kocaeli’de Cumhur İttifakı’na en yüksek katkıyı sağlamak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın, “Kocaeli’de 13 adayın 13’ü de AK Parti’den olursa ben Kocaeli’ye gelmeyeceğim, seçim çalışmalarına destek vermeyeceğim” sözlerinin ardından genel merkez Sancaklı’nın istifasını istemişti.

“EMİRLERİ DOĞRULTUSUNDA…”

Sancaklı’nın istifasının ardından ise Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığından da ilk açıklama geldi. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, çalışma mesajı verdi. İşte o açıklama: “Kocaeli Ülkü Ocakları olarak bin yıllık kardeşliğimizin teminatı, geleceğin Lider Ülke Türkiyesinin mimarı Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emirleri doğrultusunda, Kocaeli’de Cumhur İttifakı’na en yüksek katkıyı sağlamak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız, ıslıklı ok misali Liderimiz ne tarafa bakarsa o tarafa yöneleceğiz.”