Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2024 Survivor Kadrosu: Survivor 2024 Takımlar TIKLA ÖĞREN! Survivor All Star 2024 Kadrosu

Ekranın dahi çocuğu Acun Ilıcalı’nın programı Survivor 2024 geri sayım başladı. Masterchef All Star birincisinin belli olmasının ardından Survivor 2024 ekran yolculuğuna başlayacak. Programın sıkı takipçileri bir yandan Survivor 2024 ne zaman başlıyor merak ederken bir yandan açıklanan 2024 Survivor kadrosu inceledi. Survivor All Star 2024 kadrosu belli oldu. İşte isim isim Survivor takımlar 2024 tam liste..

Ekranın dahi çocuğu Acun

TV8 ekranının soluksuz takip edilen programı Survivor 2024 geri sayım başladı. TV8 ekranının en çok izlenen yapımı için nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı koordinatörlüğünde TV8 ekranında yayınlanan en uzun soluklu yarışma Survivor 2024 macerasına kısa bir süre kaldı. Bu yıl All Star 2024 konseptiyle yayındaki yerini alacak olan Survivor takipçileri kadroyu öğrendi. Acun Ilıcalı program öncesi tam kadroyu ilk defa bir araya getirdi ve flaş açıklamalar yapıldı. Şu an ekranda olan Masterchef All Star yarışının sona ermesiyle ekrana gelecek olan Survivor için heyecanlı bekleyiş start aldı. Arama motorlarında Nagihan Survivor, Nefise Karatay, Nefise Survivor, Survivor 2024 takımlar araştırması yapanlara Survivor takımlar belli oldu notu geldi. Survivor 2024 kadrosu gönüllüler açıklandı. Survivor 2024 All Star izleyecek olanlar Survivor takımlar öğrendi. Peki, Survivor 2024 ne zaman başlıyor? İşte merak edilen 2024 Survivor kadrosu..

SURVIVOR TAKIMLAR BELLİ OLDU

Survivor takımlar 2024 merak eden izleyicilere son durum geldi. 2024 All Star için tüm hazırlıkları tamamlayan Acun Ilıcalı, daha önce yarışmış birbirinden güçlü isimleri bir araya getirdi. Merakla beklenen Survivor All Star 2024 kadrosu sonunda açıklandı. Masterchef All Star yarışının sona ermesiyle ekrana gelecek olan Survivor için heyecanlı bekleyiş başladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun Masterchef All Star finalini yapmasıyla Survivor 2024 dönemi resmen başlayacak. Ekran başındakilerin soluksuz izleyeceği bir sezonun daha sinyalleri geldi. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024 kadrosu açıkladı. Kadrolar açıklanmadan önce yarışmacılar birkaç cümle ile duygularını ifade etti. 10 Aralık Pazar akşamı TV8 canlı yayında açıklanan 2024 Survivor takımlar şöyle;

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

Turabi

Nefise Karatay

Doğukan Manço

Merve Aydın

Yiğit Poyraz

Damla Can

Sercan Yıldırım

Aleyna Kalaycıoğlu

Ogeday Girişken

Nagihan Karadere

Nihat Altınkaya

Seda Ocak

Sahra Işık

Yasin Obuz

Gizem Memiç

Ece Begüm Yücetan

Özgür Tetik

Furkan Kızılay

Ersin Korkut

Hakan Hatipoğlu

Bozok Gören

Berna Canbeldek

Yunus Emre Ocak

Seda Aktuğlu

Pınar Saka