Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım 2 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Show TV Ne Gemiler Yaktım Son Bölüm İzle Youtube

Show TV dizileri arasında yer alan Ne Gemiler Yaktım 2. bölüm geldi. 11 Aralık Pazartesi akşamı merakla bekleyen izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ne Gemiler Yaktım yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Ne Gemiler Yaktım 2. bölümde Yasemin, Rutkay ve Fidan ilişkisini çözdü. İşte merak edilen Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm izle ekranı..

Merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm geldi. Milyonlarca izleyicinin pazartesi günü izlenecek yapımları arasına yerleşen Ne Gemiler Yaktım dizi geldi. Başrollerini teşkilat dizisinde hayat verdiği Zehra rolüyle hafızalara kazınan Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizi konusu oldukça dikkat çekti. 11 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları mercek altına alındı. Seyirciler bir yandan yeni bölümde yaşanacakları merak ederken bir yandan da saat 20.00 öncesi Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm izle ekranına odaklandı. Show TV dizileri arasında yer alan Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm tüm detayları haberimizde. Ne Gemiler Yaktım 2 bölümü haberimizden takip edebilirsiniz. İşte Show TV Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

SHOW TV NE GEMİLER YAKTIM 2 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=3FwUQdZYDVc

NE GEMİLER YAKTIM 2 BÖLÜM İZLE 

11 Aralık Pazartesi günü 2. bölümü ile ekrana gelen Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin, Rutkay ve Fidan arasında kafası karışan bir halde eve dönüyor. Fidan’ın Neriman’ı öldürmüş olabileceği düşüncesiyle endişelenen Yasemin ne yapacağını şaşırıyor. Onları bulmak için sokak sokak gezen Yasemin Fidan ve Zeynep’i bir parkta buluyor. Onları eve geri götüren Yasemin neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Ne Gemiler Yaktım 2 bölümde Rutkay ise onları takip ederek korku dolu anlar yaşatıyor. Toprak ise Halil’in izini sürerken Yasemin’le tanışıyor. Rutkay’ın konağa dönmesi için bir koz kullanıyor. Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm tüm detayları haberimizde yer alıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Ne Gemiler Yaktım 2. bölümde..

NE GEMİLER YAKTIM OYUNCULARI

Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman, Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci, Macit Koper, Çiğdem Selışık Onat

DİĞER VİDEOLAR