Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 35 Bölüm İzle FULL HD TEK PARÇA! Star TV Ömer Son Bölüm İzle Youtube

Ömer dizisi severlerin büyük merakla beklediği yeni bölüm geldi. Gönül Dağı Muammer rolüne son veren usta oyuncu Ali Düşenkalkar yeni adresi Ömer dizisi oldu. Reşat’ın abisi İzzet Ömer dizisine giriş yaptı. 11 Aralık Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanan Ömer dizisine baba ile kızın kalpleri ısıtan barışması damga vurdu. İşte Ömer 35 bölüm izle ekranı..

Ömer fragman ardından beklenen yeni bölüm geldi. 11 Aralık Pazartesi akşamı Star TV ekranındaki yerini alan Ömer dizisine taze kan geldi. Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı Ömer dizisine İzzet giriş yaptı. Star TV pazartesi günü yapımlarından olan Ömer dizisi 35. bölüme usta oyuncu Ali Düşenkalkar dahil oldu. 11 Aralık Pazartesi günü 35. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Ömer dizisinde yeni bölüm yaşanacaklar merak konusu oldu. Ömer yeni bölüme, “Ben ne yapıyorsam bizim iyiliğimiz için yapıyorum!” sözü damga vurdu. Reşat’ın abisi, Ömer’in amcası İzzet geldi ve tüm Ömer dizisi senaryosu değişti. Ömer ve Gamze’nin ev konusundaki anlaşmazlığı devam ederken bir de Nevzat ve kardeşinin ne kadar tehlikeli olabileceği ortaya çıktı. Gamze’yi bir kez daha uyaran Ömer şok oldu. Şule’nin asıl amacını öğrenmek isteyen Gamze de boş durmadı ve onu çok şaşırtan bir manzarayla karşı karşıya kaldı. İşte Ömer 35 bölüm izle ekranı..

ÖMER DİZİ 35 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

11 Aralık Pazartesi günü yeni bölümü ile ekrandaki yerini alan Ömer dizisinde İzzet fırtınası esmeye başladı. Usta oyuncu Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı macerasını sona erdirip Ömer dizisine geçiş yaptı. Pazartesi günleri yayınlanan Ömer 35. bölüme İzzet rolüyle dahil olan Ali Düşenkalkar hikayesi merak edildi. Diziye Reşat’ın abisi, Ömer’in amcası olarak katılan Ali Düşenkalkar tüm senaryoyu değiştirdi. Ömer dizisi yeni bölümde baba kızın üslüğü sona erdi. Yeni bölümde, “Ben ne yapıyorsam bizim iyiliğimiz için yapıyorum!” sözü dikkat çekti. Reşat Tahir’in işe girdiği derneği araştırmaya başladı. Yeni evlerinde Ömer’siz kalan Gamze zor zamanlar yaşadı. Gamze’nin ev tuttuğunu söylemesi herkesi şaşkınlığa uğrattı. Nilüfer’in getirdiği haber moralleri bir hayli bozdu. Ev konusunda Gamze’nin attığı adımı doğru bulmayan Ömer ona tepki gösterse de oğlu ve ailesi için huzurlu bir yuvanın artık olmazsa olmaz olduğunu düşündü. Nilüfer’in üzülmesine dayanamayan Tahir, Vicdan’ı içine düştüğü zor durumdan kurtarmak için Nurettin’den yardım istedi. Boşanma kararının arkasında duran Nisa çocuklarının Hakan’a ihtiyaç duyduğu gerçeğini fark etti. Çok para kazanmayı ve ünlü olmayı hayal eden Eda ve Emine ise kendilerini büyük bir kumpasın içinde buldu. Daha fazlası bu akşam Ömer yeni bölümde..

ÖMER OYUNCULARI

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır başrolünde olduğu Ömer dizisinde Ali Rıza Kubilay, Bora Cengiz, Yılmaz Kunt, Barış Falay, Gökay Müftüoğlu, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan gibi isimler yer alıyor. Ömer dizi kadrosuna usta oyuncu Ali Düşenkalkar dahil oldu.

DİĞER VİDEOLAR