Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ligler Ne Zamana Kadar Ertelendi? TFF Ligler Süresiz Ertelendi Ne Demek? Hangi Ligler Ertelendi?

Futbolda yaşanan kara gecenin ardından ligler ertelendi. MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’i darp eden Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yanımdakiler gözaltına alındı. Halil Umut Meler sağlık durumu netleşirken gözler liglere çevrildi.

Futbolda yaşanan kara gecenin

Son dakika ligler ertelendi! Halil Umut Meler yumruk skandalı ardından flaş karar geldi. 11 Aralık Pazartesi günü oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçı tüm Türkiye’yi karıştırdı. Maç bitiminde sahaya koşan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakem yumrukladı. Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Halil Umut Meler hastanelik oldu. Saldırı ardından bu kez yere düşen Halil Umut Meler tekmeleyen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yanındakiler gözaltına alındı. Futbol tarihine kara bir leke olarak işlenen gecenin ardından TFF ligler ertelendi açıklaması geldi. Flaş kararın ardından ligler ne zamana kadar ertelendi, amatör ligler ertelendi mi, ligler ne zaman başlıyor sorularına yanıt arandı. Peki, süresiz ertelendi ne demek? Hangi ligler ertelendi? Ligler ne kadar ertelendi? İşte yanıtı…

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FARUK KOCA HALİL UMUT MELER YUMRUK

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının bitmesiyle hakem Halil Umut Meler saldırdı. Hakeme sahanın içinde yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yumruk ardından yerde tekmeledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Faruk Koca ve beraberindeki şahısların gözaltına alındığını açıkladı. Kara gecenin ardından hakem Halil Umut Meler hastane kaldırılırken şeker hastası olan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tedaviye alındı. Olağanüstü toplanan TFF Yönetim Kurulu Halil Umut Meler Faruk Koca saldırı ardından karar aldı.

LİGLER NE ZAMANA KADAR ERTELENDİ?

Ligler süresiz ertelendi! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olağanüstü toplantı sonrasında açıklama yaptı ve liglerin süresiz ertelendiğini açıkladı. Mehmet Büyükekşi, “Halil Umut Meler, kendini bilmez canilerce saldırıya uğramıştır. Alçak saldırıyı yapanlar, bunu sadece Halil Umut Meler’e yapmadılar. Bu, Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır. Halil Umut Meler’in sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Değerli hakemimize acil şifalar diliyoruz. Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik” dedi.