Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 Aralık Müge Anlı Canlı İzle Bugün! CANLI YAYIN Müge Anlı İzle! ATV Canlı Yayın Müge Anlı Full İzle Tek Parça

Haftanın ikinci gün yayını ile ATV ekranındaki yerini alan Müge Anlı geldi. 12 Aralık Salı günü ATV ekranı karşısına geçen izleyiciler bir yandan ölüm döşeğindeyken gözleriyle kocasını işaret eden Sıdıka Çelik olayını araştırırken bir yandan da 73 yaşındaki Ali Ersin olayı incelendi. Babasının mal varlığı için kandırıldığını söyleyen genç kadın babasının tepkisiyle şoke oldu. İşte 12 Aralık Salı Müge Anlı bugünkü yayını canlı izle ekranı..

Haftanın ikinci gün yayını

Müge Anlı canlı izle ekranı geldi. 12 Aralık Salı günü Müge Anlı canlı yayın izle araştırması yapan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Bir yandan programdaki gelişmeleri takip eden izleyiciler bir yandan da Müge Anlı kaçta başlıyor incelemeye koyuldu. 12 Aralık Salı günü ATV ekranındaki yerini alan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni gelişmeler geldi. ATV yıldızı ATV canlı yayın Müge Anlı izleyen seyirciler yeni bölümü pürdikkat takibe geçti. 12 Aralık Salı günü ATV ekranı karşısındaki yerini alan seyircilere flaş duyuru yapıldı. Ablasının ölümünü araştıran Müge Anlı için Tiktok yayınında, “Reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge” diyen Nazmiye Tutaner çıldırdı. Haftanın ikinci yayını ile ATV’ye çıkan Müge Anlı araştırmacı kimliğine büründü ve 73 yaşındaki Ali Ersin olayını işleme aldı. İşte Müge Anlı canlı izle bugün ekranı..

MÜGE ANLI CANLI İZLE 12 ARALIK 2023 EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI CANLI İZLE BUGÜN 8 ARALIK 2023

Haftanın 5 günü saatler 10.00 olduğunda canlı yayına başlayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. 12 Aralık Salı günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm geldi. Zeytin ağacına asılı halde ölü bulunan Müge Anlı Nevrigül Alan olayında tüm oklar kardeşi Nazmiye’ye çevrildi. Nazmiye Tutaner neler biliyor merak edildi. Ablasının kendini öldüreceğini düşünen Nazmiye’nin sakladığı gerçekler açığa çıktığında neler yaşanacak merak konusu oldu. yaşandı. noktagazetesi.com Canlı yayında sık sık sinir krizi geçiren Nazmiye yine rahat durmadı ve TikTok hesabından açtığı canlı yayında Müge Anlı için, “Reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge” dedi. 12 Aralık Salı Müge Anlı canlı izle ekranı geldi.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

ATV en çok izlenen Müge Anlı son bölümde yaşanan olaylar geldi. “73 yaşındaki babam, mal varlığını nedeniyle kandırıldı” diyen genç kadın Müge Anlı’ya çıktı. Ali Ersin için endişe duyan kızının iddiaları kafaları karıştırdı. Müge Anlı ekibi Ali Ersin’in evine gitti. 73 yaşındaki babası Ali Ersin’in kendisini başka birisi gibi tanıtan kadın tarafından mal varlığı için kaldırıldığını iddia eden genç kadın yardım istedi. Kızının söylediklerini yalanlayan baba Ali Ersin hakkındaki iddialar için, “Evlatlarımı mirasımdan mahrum edeceğim” dedi. Müge Anlı son bölümde Ali Ersin yayına bağlandı. Kızlarının kendisine bakmadığını, asıl onlardan korkanın kendisi olduğunu söyledi. Kendisinin çok iyi olduğunu ve mahkemede bütün çocuklarını mirasından men edeceğini açıkladı. noktagazetesi.com İddia sahibi Burhan Bey canlı yayında “Babama bana villa ver seninle evlenirim dedi” diye söyledi. Yayına bağlanan Burhan Bey, bu kişinin kendi babasına da aynı şeyleri yaptığını, villa istediğini söyledi. Kadının iftiracı olduğunu söyleyen Burhan Bey, “yaşlıları korumamız gerekiyor” dedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde ihaneti gören gözleri hastanede eşini işaret eden Sıdıka Çelik olayı ele alındı. “Kocasının kendisini vurduğunu onayladı” dedi. Samet Bey telefonundaki bilgileri yayına gönderdi. Sıdıka Çelik’in son görüntülerinde sorulan sorulara mimikleriyle cevap verdiği ortaya çıktı.