Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar Hangi Gün? Kızıl Goncalar 1. Bölüm Ne Zaman? Özgü Namal Özcan Deniz Kızıl Goncalar

FOX TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar 1. bölüm için geri sayım başladı. Özgü Nama ile Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları ve konusu merak edildi. 9 yıl aradan sonra bambaşka bir karaktere bürünen Özgü Namal yeni rolü incelendi. Peki, Kızıl Goncalar hangi gün? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman? İşte Kızıl Goncalar dizisi fragmanı ve tüm bilgiler..

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi merakla beklenmeye başladı. Yıllar sonra ekranlara geri dönen Özgü Namal tesettüre girdi. Bambaşka bir halde izleyici karşısına çıkan Kızıl Goncalar Meryem’i Özgü Namal dizisi beklenmeye başladı. Dizi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman merak edildi. Çok sayıda izleyici Kızıl Goncalar oyuncuları, Kızıl Goncalar konusu, Kızıl Goncalar hangi gün, Kızıl Goncalar 1. bölüm, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlayacak, Özcan Deniz dizileri, Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, Özgü Namal yeni dizi araştırdı. Peki, Kızıl Goncalar ne zaman? Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

KIZIL GONCALAR HANGİ GÜN? 

Başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi merakla beklenmeye başladı. Fox TV dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar dizisi 1. bölüm yayın tarihi araştırıldı. Dizi severlerin merakla beklediği Kızıl Goncalar 1. bölüm yayın tarihi olarak 18 Aralık Pazartesi günü açıklandı. Fox TV pazartesi dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar etkileyici hikayesiyle dikkat çekti.

KIZIL GONCALAR KONUSU

Kızıl Goncalar konusu seküler bir Atatürkçü olan Levent ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in hayatını anlatıyor. Meryem karakterine Özgü Namal, Levent karakterine ise Özcan Deniz hayat veriyor. Levent ve Meryem kaderlerinin kesişmesini konu alan Kızıl Goncalar dizisinde inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen evlat söz konusu olduğunda anneliğin babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiliyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Zehra Kelleci

DİĞER VİDEOLAR