Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 13 Aralık 2023 Canlı İzle! 13 Aralık Müge Anlı Canlı İzle Full HD! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

ATV gözdesi Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm geldi. 13 Aralık Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümde evlatlarını mirastan men eden Ali Ersin sözleri herkesin kafasını karıştırdı. Çocuklarıyla canlı yayında yüzleşen yaşlı baba beddualar savurdu. Müge Anlı bugünkü yayını canlı izle ekranı geldi. İşte Müge Anlı 13 Aralık 2023 canlı izle ekranı..

ATV gözdesi Müge Anlı

Müge Anlı 13 Aralık 2023 yayınını bekleyen izleyiciler bir yandan yeni bölüm beklerken bir yandan da Müge Anlı saat kaçta, Müge Anlı kaçta başlıyor sorularını araştırmaya koyuldu. ATV gözdesi Müge Anlı canlı izleme ekranı geldi. Haftanın üçüncü gün yayını ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan Müge Anlı ne zaman başlıyor merak edildi. Müge Anlı son bölüm izle ardından yeni bölüm bekleyen seyircilere 13 Aralık 2023 Müge Anlı ekranı verildi. Hafta ortası yayını ile ekrandaki yerini alan Müge Anlı izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak canlı yayın ekranına ulaşabilir. Türkiye’nin ablası araştırmacı gazeteci Müge Anlı umut ışığını bir kez daha yaktı. İşte Müge Anlı 13 Aralık 2023 canlı yayın ekranı..

13 ARALIK 2023 ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI İZLE 13 ARALIK 2023

Türkiye’de yayınlanan ev sevilen televizyon programlarından olan Müge Anlı İle Tatlı Sert her gün canlı yayınlanıyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Türkiye’de tanınan bir televizyon sunucusu ve gazeteci olarak biliniyor. Tatlı Sert terimi ile programın içeriği tanımlanan programda kayıplar bulunuyor, cinayet dosyaları aydınlatılıyor. ATV’de yayınlanan Müge Anlı gerçek yaşam hikayelerine dayanan konulara odaklanıyor. Olayların odak noktası olan konuklarla yapılan röportajlar, tartışmalar ve araştırmalar ekrana geliyor. Kayıp kişilerin bulunması, aile içi sorunlar, cinayetler ve benzeri konuları işleyerek izleyicilere gerçek yaşam Dıramaları sunan Müge Anlı yeni bölüm başladı. Haftanın 5 günü canlı yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına sosyal medya ve telefon üzerinden katılım sağlanabiliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Aralık Çarşamba bölümünü kaçırmayın.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde çocuklarına babalar gününde üvey anne getiren Ali Ersin olayı işlenmeye devam etti. Vasilik davasından önce çocuklarının karşısına çıkan Ali Ersin, davadan önce çocukları Ayhan ve Ayden ile canlı yayında yüzleşti. Eşi Sümeyye Ersin ile yayına gelen yaşlı adam, çocuklarını mirastan men edeceğini söyledi. “Beni Türkiye Cumhuriyeti’ne rezil ettiler” diyen yaşlı adam evinde mutlu olduğunu, eşinin önceki hayatında neler yaptığının kendisini ilgilendirmediğini söyledi. Kızı Ayden Ersin babasının bu ihbarları dikkate almasını istedi. noktagazetesi.com Müge Anlı son bölümde 37 yaşındaki Güldane Taşhan’dan 12 gündür haber yok. Kahramanmaraş’ta 1 Aralık Cuma günü kaybolan 38 yaşındaki kadını aramak için abisi canlı yayına çıktı. Anne ve babasıyla yaşayan genç kadın bir ay önce annesine kendisiyle evlenmek isteyen birinin olduğunu söyledi. Ailesi durumların düzelmesi için beklemesini söyleyince olanlar oldu. Genç kadının hayatından endişe eden abisi geri dön çağrısında bulundu. Öte yandan Sıdıka Çelik’in ölümündeki şüpheler arttı. Kocasını sevgilisi ile babasının sevgilisi mi tanıştırdı merak edildi. Sıdıka Çelik’in kayınpederinin sevgilisi yayına bağlandı ve Sıdıka’nın eşiyle Gamze’yi tanıştırmadığını, üç çocuklu kadının yuvasının yıkılmasını istediğini söyledi. Gamze’nin kendisinin yeğeni olduğunu söyleyen kadın, “Ben Gamze’yi kendi oğluma yapardım yapsaydım” dedi.