Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 2 Bölüm İzle Tek Parça! Show TV Sandık Kokusu Yeni Bölüm Full İzle! Sandık Kokusu 2 Bölüm Full İzle

13 Aralık Çarşamba günü 2. bölümde Atilla karakterinin izleyiciyle buluşacağı ikinci bölüme Atilla’nın geçmişi ortaya çıktı. Filiz ile Atilla’nın ilk tanışma anını seyredenler kahkahaya boğuldu. Filiz’in kiracısı Atilla’nın kapısını çaldığı sahne merak uyandırdı. İşte Sandık Kokusu 2 bölüm izle ekranı..

Sandık Kokusu yeni bölüm bekleyenlere flaş duyuru geldi. Show TV’nin son dönem yapımlarından olan Sandık Kokusu son bölüm ardından yeni bölüm geldi. Çarşamba günleri ekrandaki yerini alan Sandık Kokusu dizisi severler yeni bölüm saatini beklemeye koyuldu. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisine tam puan veren izleyiciler bir yandan dizinin konusunu araştırırken bir yandan da oyuncu kadrosunu inceledi. Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu 2. bölüme ünlü oyuncu Metin Akdülger’in hayat verdiği Atilla karakterinin geçmişi damga vurdu. Filiz’in kiracısı olan Atilla’nın sakarlıklarını seyredenler kahkahaya boğuldu. Yıllardır oğlu Kuzey’in hasretiyle yaşamaya çalışan Karsu oğlunu ararken karşısına çıkan teknedeki çocukla sınandı. Karsu’nun büyük hayal kırıklığının ardından neler yaşanacak yeni bölümde belli olacak. İşte Sandık Kokusu 2 bölüm izle ekranı..

SHOW TV SANDIK KOKUSU 2 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SANDIK KOKUSU 2 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

13 Aralık Çarşamba akşamı ekran macerasına devam eden Sandık Kokusu 2. bölüm izle ekranı geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan Sandık Kokusu 2 bölümde Metin Akdülger’in hayat verdiği Atilla karakteri izleyiciyle buluştu. Atilla ile Filiz’in tanışma anına gidilen Sandık Kokusu yeni bölümde yaşanacaklar heyecanla beklenmeye başladı. Filiz’in kiracısı Atilla’nın kapısını çaldığı sahnede ikilinin tanışması eğlenceli anlara sahne oldu. İzleyicide merak uyandıran Atilla’nın geçmişi ekrana geldi. Yıllardır kayıp olan oğlu Kuzey’e kavuşmak için her şeyi yapan Karsu’nun hayalleri yarım kaldı. Kızı Tılsım ile teknede vakit geçiren Karsu, karşı teknedeki çocuğu oğlu Kuzey sanınca olanlar oldu. Show TV kariyerine başlayan Sandık Kokusu dizisi 2. bölümde Filiz ile kiracısı Atilla’nın tanışma hikayesi herkesi gülümsetti. Yıllar sonra oğlu Kuzey’e bir adım daha yaklaşan Karsu ne yapacak merak edildi. Sandık Kokusu yeni bölüm bu akşam 20.00’da..

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Sandık Kokusu oyuncuları Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Demet Akbağ başta olmak üzere Necip Memilli, Kayhan Açıkgöz, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak, Seda Türkmen, Levent Can

DİĞER VİDEOLAR