Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hükümet Kadın Hikayesi Gerçek Mi? Hükümet Kadın Oyuncuları! Hükümet Kadın Kimin Hikayesi? Star TV Hükümet Kadın Full İzle

Hükümet Kadın filmi severlerin gündeminde ilk sıraya yerleşen hikaye bir kez daha yayına girdi. 13 Aralık Çarşamba akşamı yayında olan Hükümet Kadın hikayesi gerçek mi merak edildi. Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı Xate’nin hayatından izler barındıran Demek Akbağ filmi Hükümet Kadın televizyondaki yerini aldı. Peki, Hükümet Kadın kimin hikayesi? İşte merak edilen Star TV Hükümet Kadın full izle ekranı..

Hükümet Kadın filmi severlerin

Türk filmleri 2023 araştırması yapan kullanıcılar flaş duyuru geldi. 13 Aralık Çarşamba akşamı 2015 Türk filmleri araştıran vatandaşların karşısına Hükümet Kadın 1 izle ekranı geldi. Komedi filmleri Türk yapımlarından olan Hükümet Kadın 1 full izle filmi ekrana geldi. Mardin’in Midyat köyünde çekilen Hükümet Kadın filmi bir kez daha televizyon izleyicileriyle buluştu. 13 Aralık bugün tvde ne var araştıran izleyicilerin karşısına çıkan Hükümet Kadın filmi detayları merak edildi. 8 çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın olan Xate’nin Midyat Belediye Başkanı olma yolundaki azmini anlatan Hükümet Kadın filmi televizyon yayınına girdi. Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği Hükümet Kadın filmi 13 Aralık Çarşamba akşamı Star TV’de yer aldı. Bu akşam saat 20.00’da yayına girecek olan Hükümet Kadın filmi 22.20’de ikinci kez yayınlanacak. Peki, Hükümet Kadın hikayesi gerçek mi? Hükümet Kadın kimin hikayesi? İşte yanıtı..

13 ARALIK STAR TV HÜKÜMET KADIN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HÜKÜMET KADIN HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

13 Aralık Çarşamba günü Star TV ekranında yayınlanan Hükümet Kadın hikayesi gerçek mi merak edildi. Hükümet Kadın 8 çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın Xate’nin hayatını ele alıyor. Komşularından tek farkı kocasının Midyat Belediye Başkanı olması olan Xate hikayesi herkesi güldürüyor. Bir gün Xate’nin başına gelenler onun da Midyatlıların da hayatını kökten değiştiriyor. Okuma yazması olmayan Xate Midyat Belediye Başkanı olunca ev işleri değişiyor. Bir yandan belediye işleri bir yandan mutfak işleri derken türlü macera yaşayan Xate, devlet işlerinde çocuklarının kendi aralarındaki çocukça rekabeti arasında kalıyor. Midyat halkına kahkahalar attıran maceralara neden olan Xate’yi hiçbir şey yolundan döndüremiyor. Hükümet gibi kadın Xate, işleri elinin hamuru ile çözmenin yolunu her seferinde buluyor. Midyat’ı kökten değiştiren Xate’nin hayat hikayesini ekrana getiren ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın gerçek hikayeden esinlendiği biliniyor.

HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI

Demet Akbağ – Xate

Ercan Kesal – Aziz Veysel

Sermiyan Midyat – Faruk

Bülent Çolak – Baran

Cezmi Baskın – Feyzullah

Mahir İpek – İkram

Rıza Akın – Papaz Hanna

Gülhan Tekin – Fehime

Burcu Gönder – Gule

Renan Bilek – Müfettiş

Haki Biçici – Behçet

Talat – Aziz Sarvan

Ubeyd Hoca – Ali Tutal

Muhittin – Orçun Kaptan

Öğretmen – Sarp Aydınoğlu

Ferhat – Nazmi Kırık

Nevide – İpek Elban

Zümre – Dilek Yorulmaz

Memik – Muhittin Oymakçıer

13 ARALIK STAR TV YAYIN AKIŞI

07:00 Kiralık Aşk

09:45 Sabahın Sultanı Seda Sayan

13:30 Zahide Yetiş İle Yeniden Başlamak

16:15 Söz

18:15 Star Ana Haber

19:00 Çok Güzel Hareketler 2

20:00 Yerli Sinema Hükümet Kadın

22:20 Yerli Sinema Hükümet Kadın