Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana Neden Yok? Gelinim Mutfakta Hacer Kimdir? Gelinim Mutfakta Aleyna Kaynanası Hacer

Gelinim Mutfakta programının en olaylı kaynanalarından Hacer neden yok merak edildi. 14 Aralık Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1279. bölümde görünmeyen Hacer kaynana akıbeti sorgulandı. Yeni bölümde Aleyna’nın kaynanası Hacer’i göremeyenler Gelinim Mutfakta Hacer nerede sordu. Beklenen açıklama geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Hacer kimdir? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Aleyna kaynanası Hacer akıbeti..

Gelinim Mutfakta programının en

Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. 14 Aralık Perşembe günü ekrana gelen yeni bölüme Hacer kaynana vurdu. Haftanın dördüncü günü ekran yolculuğuna devam eden altın programında Aleyna’nın tek olduğunu gören seyirciler kaynanası Hacer’e ne olduğunu merak etti. Geçtiğimiz günkü bölümde birbirine giren Hacer kaynana ile gelini Aleyna arasında yaşananlar masaya yatırıldı. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışındaki olayları bir türlü bitmeyen Aleyna kaynanası Hacer neden yok belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Hacer kimdir? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA HACER NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta Hacer neden yok, Gelinim Mutfakta Hacer ne oldu merak eden izleyiciler araştırmaları artırdı. Kanal D gözdesi altın yarışında gözler olaylı kaynana Hacer’e çevrildi. 14 Aralık Perşembe günü ekrana gelen yeni bölümde Gelinim Mutfakta Aleyna tek olduğunu gören izleyiciler Hacer nerede sorguladı. Gelinim Mutfakta Aleyna kim, Gelinim Mutfakta Aleyna soyadı araştıran izleyiciler kaynana Hacer elendi mi merak etti. Gelinim Mutfakta Aleyna kaynanası Hacer’in belindeki sorun nedeniyle hastanede MR randevusu olduğu için gelemediği açıklandı. Aleyna’nın yeni bölüme tek başına geldiğini gören Tuğba, “Senin burada ne işin var aşk kadınıyım diye geziyorsun ya aşk kadını yaptığın yanlış. O da sevdiğinin annesi sonuçta. Senin burada ne işin var tek başına” dedi. Aleyna ise, “Ben kayınvalidemle birlikte MR’a mı girecektim kayınvalidem kendi isteğiyle gitti sonuçta bayılarak gitmedi. Kendi gidebileceğini söyledi. Bana sen kal yarış dedi. Dünden de aramız bozuk diye gelmene gerek yok dedi. Kendi annem olsa giderdim. Sonuçta kadın randevu almış bel fıtığı için gitmiş bu kimseyi ilgilendirmez. Ben onunla yarışıyorsam kendim de yarışırım. Nikahta hastalıkta sağlıkta diye yemin ediliyor ya bu benim eşim için geçerli. Kayınvalidem için yemin etmedim sonuçta. Ben istemiyorum kendim giderim dedi. Ne yapsaydım. Hem de doktor ona zayıfla dedikçe o daha çok yiyor. Bir korse giyiyor ona üçümüz de gireriz” dedi. Yeşim ise, “Sen burada kayınvalidensiz ne yapacağım diye düşünmedin mi? Normalde de yemek yapamıyorsun zaten çok bir şey değişmezdi” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA HACER KİMDİR? HACER AKINER KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta Hacer kimdir merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki Aleyna Koca kaynanası Hacer Akıner 50 yaşında. Gelini Aleyna ile yarışmaya katılan Hacer kaynana oğlunu yaz aylarında evlendirmeye hazırlanıyor. 1973 doğumlu Hacer 32 yıllık evli. Afyonkarahisar’da yaşayan Hacer’in 1 oğlu var. Oğlunun parasını yemek isterken çok erken evlenme kararı aldığı için üzülen Hacer kaynana gelini Aleyna ile sürekli zıtlaşıyor. El sanatları öğretmeni olan kaynana Hacer Akıner ile gelini Aleyna arasındaki tartışmalar bitmek bilmiyor.