Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Belediye Başkan Adayları Listesi: CHP De Belli Olan Belediye Başkan Adayları! İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Uşak CHP Belediye Başkan Adayları

Yerel seçimlere geri sayıma geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adaylarını belirlemeye başladı. CHP belediye başkan adayları listesi geldi. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi düğmeye basan CHP’de belli olan belediye başkan adayları açıklandı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Uşak CHP belediye başkan adayları..

Yerel seçimlere geri sayıma

CHP belediye başkan adayları listesi son dakika geldi. CHP de belli olan belediye başkan adayları araştıran vatandaşlara son durum mesajı verildi. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Mustafa Bozbey gibi isimlerin öne çıktığı CHP adayları kimler belli oldu. Hareketli saatler yaşayan CHP Genel Merkezi yerel seçim hazırlıklarına hız verdi. Geçtiğimiz gün yapılan CHP PM toplantısı ardından liste açıklandı. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi hararetli zamanlara start veren CHP’de belli olan belediye başkan adayları geldi. Çok sayıda partilinin sorguladığı CHP Adana belediye başkan adayları, Uşak CHP belediye başkan adayları, CHP Samsun belediye başkan adayları, CHP İzmir belediye başkan adayı belli oldu. 5 ilde belediye başkan adayı belirleyen CHP listesi haberimizde..

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI LİSTESİ 2024

Yeni genel başkan Özgür Özel ile yola devam eden CHP’nin seçim süreci başladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlığa başlayan muhalefet kesiminde 5 il için isim geldi. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş yeniden aday olurken CHP Bursa, Balıkesir ve Bolu belediye başkan adayları açıklandı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde aday belirleme sürecine giren CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Adayı Mustafa Bozbey, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Adayı Ahmet Akın, Bolu Belediye Başkan adayı ise Tanju Özcan oldu.

CHP’DE BELLİ OLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde illerin yeni belediye başkanları belli olacak. Seçim çalışmalarına hararetli bir şekilde start veren muhalefet kanadı CHP 5 belediye başkan adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın yola devam etmek istediği İstanbul ve Ankara ardından diğer iller açıklandı. 5 ilin CHP belediye başkan adayları açıklanırken diğer illerde henüz net bir karar verilmedi. CHP adayları kimler merak edenler için belli olan il ve adaylar şöyle;

-İstanbul

-Ankara

-Bursa

-Balıkesir

-Bolu