Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 50 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Star TV Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube! 15 Aralık Yalı Çapkını İzle

Cuma günlerinin yıldız yapımı Yalı Çapkını 50 bölüm geldi. 15 Aralık Cuma günü ekrandaki yerine yerleşen Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran’ın oyunu başladı. Yalı Çapkını yeni oyuncu Ali diziye giriş yaptı. Ferit ile Seyran’ın ayrılmasıyla şoke olan izleyiciye Ali bilgisi geldi. Ferit’in rakibi olan Ali dönemi başladı. İşte merak edilen Yalı Çapkını 50 bölüm izle ekranı..

Yalı Çapkını severlerin beklediği yeni bölüm geldi. 15 Aralık Cuma akşamı Star TV ekranındaki yerini alan Yalı Çapkını 50 bölüm fragmanı ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Ferit ve Seyran aşkı tamamen biterken gözler Pelin’e çevrildi. Erkek bebeğe hamile olan Pelin’in çocuğu kimden merak konusu oldu. 15 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da yayına giren Yalı Çapkını oyuncuları arasına Ali karakteriyle Doğukan Çevik dahil oldu. Yalı Çapkını 49 bölüm ardından merak edilen Yalı Çapkını 50 bölüm izle ekranı geldi. Yalı Çapkını yeni fragman damga vuran Ferit sahnesi izleyiciyi şoke etti. Yalı Çapkını son fragman detayında izleyiciler “Benim oyunum başladı dede” sözünü duyunca meraktan çatladı. Yalı Çapkını son bölüm izle ekranı haberimizde. İşte Star TV Yalı Çapkını 50 bölüm izle linki..

15 ARALIK 2023 START TV YALI ÇAPKINI 50 BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 50 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

15 Aralık Cuma akşamı yeni bölümü ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde restler çekiliyor. Suna ve Kaya’nın nikahının ardından tüm hamlelerin sahibi yeni gelin oluyor. Seyran ile Ferit’in ayrılığını fırsat bilen Halis ağanın Pelin kararı Ferit’i çıldırtıyor. Ferit’in seçim yapamadığını söyleyen dedesi onun adına karar verince olanlar oluyor. Halis Korhan’ın Pelin’i yalıya getirmesiyle deliren Ferit’in dedesine “Artık benim oyun başlıyor” diye resti çekiyor. Sonrasında soluğu Seyran’ın kapısında alan Ferit’in yeni hali izleyenleri şoke ediyor. Ferit’in yeni rakibi olan Ali diziye giriş yapıyor. Seyran’ın yeni kocası Ali ile yeni bir dönem başlıyor. Seyran’ın arkadaşlarının sürprizi onu çok sevindiriyor. Halis ağa karşısında diklenen Ferit’in, “Bize hükmetmekten, bizi bir piyon gibi oynatmaktan keyif alıyorsun” çıkışının ardından sular durulmuyor. Ferit’in boğazına sarılan Halis ağanın, “Sen o zaman piyon olma. Şah ol” sözleri kulaklarda çınlıyor. Kocası Orhan’ı Dicle ile basan Gülgün eşyalarını toplayıp yalıdan ayrılıyor. “Bundan sonra benim oyunum başlıyor dede” diyen Ferit gemileri yakıyor. Suna’yı işlemeye başlayan İfakat rotayı Seyran’a çeviriyor. Bir an evvel hamile kalman lazım diyerek Suna’yı işliyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümde..

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar, Doğukan Çevik

DİĞER VİDEOLAR