Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 43 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Show TV Kızılcık Şerbeti 43. Bölüm İzle! Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle Youtube

Haftalardır beklenen sahne sonunda geldi. Alev’e olan aşkından vazgeçemeyen Abdullah sonunda Pembe’den boşanma kararı aldı. Apo’nun gelişiyle Rüzgar’la evlenmekten vazgeçen Alev yeni döneme başladı. 15 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 43 bölüm geldi. İşte Show TV Kızılcık Şerbeti 43 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Haftalardır beklenen sahne sonunda

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde işler karıştı. Seyirciyi ekran başına çivileyen Kızılcık Şerbeti 42 bölüm izle ardından yeni bölüm geldi. 15 Aralık Cuma akşamı ekran yolculuğuna devam eden Kızılcık Şerbeti 43. bölüm izle ekranı başladı. Show TV en sevilen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti Nursema balta olmak üzere tüm aile Pembe’nin etrafında toplandı. 15 Aralık Cuma günü Kızılcık Şerbeti bölümleri arasına katılan yeni bölümde Apo’nun boşanma kararı herkesi şoke etti. Alev’e olan aşkını daha fazla saklayamayan Abdullah sonunda resti çekti ve Pembe’den boşanacağını söyledi. Yeni bölüm fragmanında Pembe’nin “Hevesini alıp bıraksaydın” sözlerini duyan seyirci çıldırdı. Abdullah ile Alev arasında yaşanan ilişkiyi izleyenler eleştiri bombardımanına başladı. Abdullah’ın Alev’e romantik sürpriz hazırladığını görenler isyan bayraklarını çekti. İşte Show TV Kızılcık Şerbeti 43 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

15 ARALIK 2023 KIZILCIK ŞERBETİ 43 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 43 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

15 Aralık Cuma akşamının beklenen yapımı Kızılcık Şerbeti’nde işler karıştı. Alev’in aşkına daha fazla kayıtsız kalamayan Abdullah Pembe’den boşanacağını söyledi. Kızılcık Şerbeti 43 bölüm fragmanında yer alan “Hevesini alıp bıraksaydın” sözünü duyanlar şaştı kaldı. Tepkilerin ardından o sahne fragmandan silindi. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Abdullah’ın sırf başka bir kadın uğruna Pembe ile evliliğini noktalama kararı alması herkesi şoke etti. Kendisinden yaşça küçük biriyle beraber olmasına sinirlenen seyirciler tepki gösterdi. Milyonların dört gözle beklediği Kızılcık Şerbeti 43. bölüm izle ekranında hastalığı iyice hayatını zorlaştıran Ömer ameliyat kararını almakta geç kaldı. Şirkette bir anda yere yığılan Ömer acil ameliyata alındı. Son anlarında Kıvılcım’a tüm gerçekleri söyleyen Ömer’in itirafı olay oldu. Abdullah ve Alev aşkı resmen başladı ve Pembe deliye döndü. Alev aşkına sahip çıkınca herkes şaştı. Pembe’den boşanmak istediğini söyleyen Abdullah bir yandan da kardeşi Ömer’in ölüm kalım savaşıyla uğraştı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kızılcık Şerbeti 43 bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak