Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 15 Aralık Puan Durumu: Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu? 15 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta maratonunda bir haftanın daha sonu geldi. 15 Aralık Cuma günü günü kıyasıya yarışın yaşandığı Gelinim Mutfakta 1280. bölüm puanları verildi. Gelinim Mutfakta bugünkü tatlı tarifi Turunçlu Akdeniz Tatlısı oldu. Final günü geldi çattı ve 20 adet bileziğin sahibi belli oldu. Peki, 15 Aralık Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 15 Aralık..

Gelinim Mutfakta puan tablosu açıklandı. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta programında puanlar verildi. Kanal D ekranında yayınlanan altın yarışında günün kazanan ismi belli oldu. Geçtiğimiz hafta Tuğba’nın reddettiği 10 altın bilezik bu hafta finaline devredildi. 15 Aralık Cuma günü Gelinim Mutfakta bugün canlı yayın sona erdi. Gelinim Mutfakta puan durumu 15 Aralık belli oldu. 15 Aralık Cuma günü Nursel Ergin 20 adet bilezik verdi. Kanal D canlı yayın izlenen Gelinim Mutfakta puan durumu toplam tablo belli oldu. Gelinim Mutfakta bilezikler kaç gram merak eden izleyiciler Gelinim Mutfakta puanları araştırdı. Gelinim Mutfakta bugünkü tatlı tarifi Turunçlu Akdeniz Tatlısı oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte dört gözle beklenen Gelinim Mutfakta 15 Aralık puan durumu…

15 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU? KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta hafta finali bölümü ekrana geldi. Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışında bir gelin çeyrek altın, bir gelin de 10’ar gramlık 20 adet altın bilezik kazandı. Hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan gelin ile kayınvalidesi elendi. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında günün kazanmak isteyen isimleri Turunçlu Akdeniz Tatlısı yaptı. İlk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin ardından kaynanalar puanlarını verdi. 15 Aralık Cuma günü 1280. bölümü ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında Hacer ve Aleyna gerginliği bitmedi. Bu kez de Aleyna’nın Hacer’in işletmesinde hem sigortalı olduğunu hem de her ay 15 bin TL maaş aldığını öğrenince şoke oldu. Gelinim Mutfakta Hacer kaynana sesleri yükseltti. Gelinim Mutfakta Aleyna kaynanasına o parayla çeyiz yapacağını söyleyince Hacer çıldırdı. Hacer’in parasıyla neden çeyiz yaptığını sorunca sesler bir hayli yükseldi.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 15 ARALIK

15 Aralık Cuma günü hafta finali bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta puanları verildi. Gelinim Mutfakta 15 Aralık puan durumu belli oldu. Günün tatlısı Turunçlu Akdeniz Tatlısı yapan 4 gelin arasında günün en yüksek puanını alan Yeşim oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. İlk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin, 15 Aralık Cuma günü en güzel Turunçlu Akdeniz Tatlısı yapan gelin olarak Yeşim’i seçti ve 5 puan verdi. İrem ise Nursel Ergin’den 1 puan aldı. Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu açıklandı. 10’ar gramlık 10 adet altın bilezik kazanan gelin ise Yeşim oldu. Geçtiğimiz hafta bilezikleri kazandığı halde Asiye ve İrem’in olmadığı için bilezikleri reddeden Tuğba’ya Yeşim’den jest geldi. Geçtiğimiz haftaki 10 bileziği hak etmediğini söyleyen Yeşim kalan 10 bileziği Tuğba’ya verdi. İrem ve Yeşim -2 ceza puanı aldı. Hafta boyunca en düşük puanları alan İrem ve kaynanası Asiye yarışmadan elendi. İşte Gelinim Mutfakta 15 Aralık puan durumu..

TUĞBA- 16

YEŞİM- 19

İREM- 3

ALEYNA- 19

GELİNİM MUTFAKTA 4 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

TUĞBA- 76

YEŞİM- 83

İREM- 46

ALEYNA- 61

DİĞER VİDEOLAR