Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Şengül Neden Yok? Kardeşlerim Şengül Diziden Ayrılıyor Mu? Fadik Sevin Atasoy Diziden Ayrılıyor Mu?

16 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek Kardeşlerim dizisinde izleyiciler gözlerini Şengül’e çevirdi. Yeni bölümde Şengül’ü göremeyen izleyiciler Fadik Sevin Atasoy yapımdan ayrıldı mı merak etti. Kardeşlerim son bölümde görünmeyen Şengül niye yok merak edildi. Peki, Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? Fadik Sevin Atasoy diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

16 Aralık Cumartesi günü

Kardeşlerim dizisi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Kardeşlerim Şengül karakteri akıbeti merak konusu oldu. 16 Aralık Cumartesi günü ekran macerasına devam eden dram yüklü dizi Kardeşlerim Şengül neden yok araştırılmaya başladı. Çok sayıda izleyici son bölümde görünmeyen Kardeşlerim Şengül diziden ayrılıyor mu, Kardeşlerim dizisinde Şengül neden yok sorularına yanıt aradı. Annesi ve babası oyuncu olan güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy diziden ayrılıp ayrılmadığı gündeme geldi. Fadik Sevin Atasoy hayranları bir yandan Şengül karakterini incelerken bir yandan da Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı, Fadik Sevin Atasoy diziden ayrılıyor mu cevap aradı. Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisi akıbeti belli oldu. İşte Kardeşlerim Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy gelişmesi..

KARDEŞLERİM ŞENGÜL NEDEN YOK? FADİK SEVİN ATASOY DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri 37 yaşında, uyanık, değişken, paraya fazla değer veren cingöz bir kadın olarak görünüyor. Kocası Orhan ve yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışıyor. Bir yandan da keskin zekası ve paraya düşkünlüğü başına türlü çoraplar örülmesine neden oluyor. her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın olan Şengül’ün son bölümde yer almayışı dikkat çekiyor. Fadik Sevin Atasoy’un hayat verdiği Kardeşlerim Şengül neden yok merak ediliyor. Çok sayıda izleyici Kardeşlerim Şengül son bölümde neden yok sorusuna yanıt arıyor. 16 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek yeni bölüm öncesi Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı sorusuna yanıt aranıyor. Hemen belirtelim ki Kardeşlerim Şengül rolüne hayat veren Fadik Sevin Atasoy diziden ayrılmadı. Kendisi gibi oyuncu olan babası Sönmez Atasoy’un ölüm yıl dönümü nedeniyle mezarına gittiği için Kardeşlerim dizisinden izin aldığı söyleniyor. Kardeşlerim Şengül rolüne hayat veren Fadik Sevin Atasoy’un yeni bölümlerde dizide olacağı söyleniyor.

FADİK SEVİN ATASOY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Adını kendisi gibi oyuncu olan babası Sönmez Atasoy’un o doğduğunda sahnelediği Fadik Kız adlı oyunundan alan Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisinde oynuyor. 1 Ekim 1975 doğumlu olan güzel oyuncu küçük yaşta oyunculuğa ilgi duydu. 4 yaşındayken Selçuk Tiyatro Festivali’nde Devlet Tiyatrolarının Teneke oyununda rol alan Fadik Sevin Atasoy bir süre TRT çocuk programlarında sunuculuk yaptı. İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim almaya başlayan Fadik Sevin Atasoy ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarında birinci olarak burs kazandı. Oyuncu bir aileden gelen Fadik Sevin Atasoy annesi Emel Göksu Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Erkek kardeşi Devlet Opera ve Balesi Bale sanatçısı Eren Keleş olan Fadik Sevin Atasoy babası Kurtlar Vadisi dizisinde Halo dayı rolündeki Sönmez Atasoy’dur. İngilizce, İtalyanca, Almanca, Fransızca ve Bulgarca bilen Fadik Sevin Atasoy son dönemde Kardeşlerim adlı dizide Şengül Eren rolüne hayat veriyor.

FADİK SEVİN ATASOY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN