Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Hafta Halka Arz Var Mı? Yeni Halka Arz Olacak Hisseler! 18-22 Aralık Yeni Halka Arz Listesi

Halka arz listesi takibi yapan vatandaşlar gelecek haftaya odaklandı. Bir yandan alım yaptığı halka arz hisselerinin durumunu takip eden vatandaşlar bir yandan da yeni halka arz var mı araştırdı. 18-22 Aralık 2023 bu hafta halka arz var mı merak eden vatandaşlar son durumu merak etti. Peki, yeni halka arz olacak hisseler hangileri? İşte merak edilen 18 Aralık ile 22 Aralık haftasında halka arz olacak şirketler..

Halka arz listesi takibi

Yeni halka arz var mı merak eden vatandaşlar sorgulamaları artırdı. 16 Aralık Cumartesi gününün en çok merak edilen madde başlıklarından olan halka arz listesi geldi. Bir yandan Avrupakent halka arz sonuçları araştıran vatandaşlar bir yandan da gözlerini yeni hafta verilerine çevirdi. Önümüzdeki hafta yeni halka arz olacak hisseler var mı merak edildi. Sık sık alım satım yapan vatandaşların takibinde yer alan halka arz grafikleri incelenmeye başladı. Halka arz endeksi bilgilerine göre hareket eden vatandaşlar düşüşe geçen hisseleri satmaya başladı. Hem daha önce aldığı halka arz hisseleri takibi yapan vatandaşlar bir yandan da yeni halka arz olacak şirketler inceledi. Peki, bu hafta halka arz var mı? Avrupakent GYO halka arz kaç lot verdi? İşte merak edilen 18-22 Aralık 2023 halka arz tarihleri..

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

18 Aralık Pazartesi ile 22 Aralık Cuma günleri arasını kapsayan süreci takip eden vatandaşlar bu hafta halka arz var mı merak etti. Geçtiğimiz hafta talep toplama işlemini tamamlayan Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş sonuçları geldi. 13-14-15 Aralık 2023 günlerinde talep toplayan Avrupakent GYO için katılım endeksine uygun açıklaması yapıldı. Son dönemin en popüler işlemlerinden halka arz alım satım yapan vatandaşlar için yeni liste yayınlandı. Önümüzdeki hafta için yeni bir halka arz duyurusu gelmedi. Öte yandan başvuru süreci devam eden yeni halka arz hisseleri arasında Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik San. ve Tic. A.Ş., Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. , Binbin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. ve Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. başvuru süreci devam ediyor.

AVPGY HALKA ARZ NE ZAMAN KAZANDIRIR?

Halka arz alım satım yapan vatandaşlar Ekos hisse ve Mega Metal hisse işlemlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. 13-14-15 Aralık günleri talep toplama işlemi yapan tarihin en büyük ikinci hissesi olan Avrupakent GYO halka arz işlemi sona erdi. AVPGY halka arz ne zaman kazandırır merak edenler için hemen belirtelim ki 1 TL nominal değerli payların 55,08 TL olan sabit fiyat üzerinden satışı yapıldı. Paylar bireysel yatırımcı ve şirket çalışanlarına eşit dağıtıldı. Önümüzdeki günlerde Borsa’da işlem görmesi beklenen Avrupakent GYO hisse grafikleri henüz açıklanmadı.