Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avrupakent Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı mı? Avrupakent GYO kaç lot verdi?

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 55,08 TL sabit fiyat üzerinden 13-14-15 Aralık tarihleri arasında halka arz edildi. Talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından gözler, Avrupakent Gayrimenkul halka arz sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Toplamda 100 milyon lotun dağıtılacağı halka arzda hisseler, bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit şekilde pay edilecek. İşte Avrupakent GYO’nun ‘AVPGY’ hisse koduyla Yıldız Pazar’da işlem göreceği tarih ve diğer detaylar:

AVRUPAKENT GYO HİSSE FİYATI NE KADAR?

Avrupakent GYO halka arzında talep toplama işlemleri 13-14-15 Aralık tarihleri arasında tamamlandı. Paylar, 55,08 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunuldu ve bireysel yatırımcılar ile şirket çalışanları arasında eşit bir şekilde dağıtılacak. Ek pay satışı yapılmayacak.

AVRUPAKENT GYO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Halka arz sonuçları henüz açıklanmış değil. Halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından kişi başına düşen lot miktarı ve diğer detaylar netleşecek. Şirketin halka arzının ardından ‘AVPGY’ hisse koduyla Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Avrupakent GYO’nun toplamda 100.000.000 TL nominal değerli payları, şirketin mevcut ortaklarından satışa sunuldu. Katılımcılara eşit şekilde pay edilecek olan bu hisseler, Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret, Süleyman Çetinsaya, Gökhan Çetinsaya, Nurcan Çetinsaya ve Serhan Çetinsaya tarafından sahip olunan C grubu payları içeriyor.

Avrupakent GYO halka arzı, katılım endeksine uygun bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Katılımcılar, halka arza uygunluk durumlarını değerlendirebilir ve hisse senetlerine katılabilirler. Halka arzın detayları ve sonuçları şirket tarafından yapılan resmi açıklamalarla duyurulacak.

Dağıtılacak Pay Miktarı (Olası) *

– 2.1 Milyon katılım ~ 38 Lot (2093 TL).

– 2.5 Milyon katılım ~ 32 Lot (1762 TL).

– 2.9 Milyon katılım ~ 27 Lot (1487 TL).

– 3.3 Milyon katılım ~ 24 Lot (1321 TL).

– 3.7 Milyon katılım ~ 22 Lot (1211 TL).

– 4.1 Milyon katılım ~ 20 Lot (1101 TL).

– 4.5 Milyon katılım ~ 18 Lot (991 TL).

– 4.9 Milyon katılım ~ 16 Lot (881 TL).