Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli haber- Başiskele Belediyesi kreş binasını kiraya verecek

Başiskele Belediyesi Yeniköy’deki Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki kreşi kiraya verecek. İhale tarihi 27 Aralık olarak açıklanırken, muhammen bedeli 300.000.00 TL belirlendi.

Başiskele Belediyesi Yeniköy'deki Zübeyde

Başiskele Belediyesi kreş binasını kiraya verecek. Başiskele Belediyesi Yeniköy Atakent Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki kreşi kiraya vereceğini açıkladı. İhale tarihi olarak 27 Aralık açıklanırken,  muhammen bedelini 30.000.00 TL, geçici teminat bedeli ise 32.400.00 TL olarak belirlendi.

İHALE BAŞVURULARI 26 ARALIK’TA

İhaleye katılmak isteyenler 26 Aralık 2023 Salı saat 16.00’ya kadar Başiskele Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Geçici teminat nakit veya süresiz banka teminat mektubu olarak kabul edileceği bildirilirken posta yoluyla yapılan tekliflerin kabul edilmeyeceği aktarıldı.

İLANIN DETAYLARI

BAŞİSKELE BELEDİYESİ

1. İhale Tarihi ve Saati:

İhale, 27 Aralık 2023 tarihinde saat 11:00’de Başiskele Belediyesi (Serdar Mah. Selahattin Eyyübi Cad. No:1 1. Kat Toplantı Salonu Başiskele/KOCAELİ) Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecektir.

2.Geçici Teminat Bedeli:

İhaleye katılmak isteyenler, geçici teminat bedelini 26 Aralık 2023 Salı günü saat 16:00’a kadar belediyeye yatırmalıdır. Geçici teminat, nakit veya süresiz banka teminat mektubu olarak kabul edilecektir.

3. İhaleye Katılma Şartları:

İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler: Dış zarf içerisinde teklif mektubu, ikametgâh belgesi, nüfus kağıdının onaylı fotokopisi (Gerçek Kişiler), Ticaret odasından alınmış faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi (Tüzel Kişiler), Vekil varsa noter tasdikli vekâletname, Geçici teminat belgesi, İhale Şartnamesi’nin her sayfasının “okudum” ibaresi ile imzalanması, Başiskele Belediyesi’nden alınmış borcu olmadığına dair belge.

4.Teklif Verme Süreci:

Teklifler en geç ihale tarihinden bir gün önce, 26 Aralık 2023 Salı günü saat 16:00’a kadar Başiskele Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecektir. Posta ile yapılan teklifler kabul edilmeyecektir.

5.Özel Şartname:

İhaleye ait özel şartname dosyası, her gün mesai saatleri dahilinde Başiskele Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görülebilir ve 1.000,00 TL bedel karşılığında belediyeden temin edilebilir.

6.Encümen Yetkisi:

Encümen, ihaleyi yapma veya yapmama konusunda serbesttir.

7.Bilgi ve İlan:

2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 17. maddesi uyarınca ilan olunur.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1376058/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-basiskele-belediyesine-ait-kres-binasi-kiraya-verilecektir

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

New York borsası günü yükselişle
Sıradaki Haber New York borsası yükselişle kapandı, yatırımcısı sevindi!