Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yuvacık bu sezon ilk peşinde

Çektiği türlü türlü sıkıntılara rağmen bu sezon da onurlu mücadelesini sürdüren Yuvacıkspor çarşamba günü İFA’yı konuk edecek. Hedef bu maçından da galip gelip bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmak.

Çektiği türlü türlü sıkıntılara

MALİ KRİZ İÇERİSİNDE MÜCADELE EDİYORLAR

Fatih Kurtoğlu’nun çalıştırdığı Yuvacıkspor bu sezon ciddi sorunlarla mücadele ediyor. Kendilerine verilen sözlerin tutulmaması üzerine hayli zor durumda kalan ve mali anlamda dar boğaz yaşan siyah beyazlılar müthiş bir mücadele ortaya koyuyor. Yuvacık ekibi Çarşamba günü İFA ile sahasında karşılaşacak ve Yuvacık Şehit İlyas Bayraktutar Stadı’ndaki mücadele saat 14.00’te başlayacak.

SON 4 MAÇ 3 GALİBİYET

Yuvacıkspor sezonun ilk 4 haftasında 1 puan alabildi. Beşinci maçında Lüleburgaz’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Evinde Kapaklı’dan ummadığı bir yenilgi alan Başiskele ekibi Taçspor’a da deplasmanda şanssız bir şekilde teslim oldu. Kentlisi Kullar’ı 2-0 ile geçen Yuvacık, Gölcük’e ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu ve sonraki iki maçında önce Uzunköprü’yü 4-0 ardından Sarayspor’u deplasmanda 1-0 ile geçti. Yuvacık ekibinde hedef çarşamba günkü İFA maçını da kazanıp bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmak.