Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri İlk Bölüm Fragmanı! İnci Taneleri Dizisi Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Oyuncuları

Ekşi Elmalar, Vizontele gibi filmlerle hafızalara kazınan Yılmaz Erdoğan dizisi geldi. Kanal D’de yayınlanacak İnci Taneleri dizisinin fragmanı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği İnci Taneleri dizisi ne zaman yayınlanacak merak edildi. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? İnci Taneleri dizi oyuncuları kim? İşte yanıtı..

Kanal D kış dönemi dizilerinden İnci Taneleri geri sayım başladı. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisi konusu merak edildi. Kanal D ekranında yayınlanacak Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi oyuncuların paylaştığı İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak merak edildi. İnci Taneleri dizisi oyuncuları ve İnci Taneleri konusu araştırılmaya başladı. Peki, Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? İnci Taneleri dizisi oyuncuları kim? İşte yanıtı..

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizi konusu dikkat çekti. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikaye seçildi. Seyirci ile buluşması beklenen İnci Taneleri dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı geldi. Kanal D kış sezonu yapımlarından olan İnci Taneleri yayın günü henüz açıklanmadı. Yılmaz Erdoğan’ın Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisinde, “Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış. Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş. Şimdi yattığım ranzam mezarın kadarmış senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış” sözleri dikkat çekti.

https://www.youtube.com/watch?v=HoaBkASZYuE

İNCİ TANELERİ KONUSU 

Yılmaz Erdoğan’un senaryosunu yazdığı İnci Taneleri kitabının yazarı İnci Demiray Yıldırım. Kanal D ekranında yayınlanacak İnci Taneleri dizisinde yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ etrafında olaylar zinciri olacak. İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri dizisinde hapisten çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini bulmaya çalışma öyküsü etkili bir dille izleyiciye aktarılacak. Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi merak konusu. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi bekleyip göreceğiz..

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Özgün Çoban

DİĞER VİDEOLAR