Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fragmanlar yayınlandı! Sezon resmen başlıyor… Survivor 2024 All Star için geri sayım! Ne zaman başlayacak?

Heyecan ile beklenen Survivor için geri sayım başladı. Geçtiğimiz hafta yeni sezonun yarışmacı kadroları netleşirken birkaç gün önce de tanıtım videoları yayınlandı. Peki, Survivor 2024 All Star ne zaman başlayacak? Kimler, hangi takımlarda yarışacak? İşte ayrıntılar…

Heyecan ile beklenen Survivor

2005 yılından bu yana ekran yolculuğu devam eden efsane yarışma programı Survivor, bu sene de gündeme damgasını vurmayı başardı. Fenomenlerin bir araya getirildiği 2023 sezonunda reytingleri ile yüzleri güldürmeyen program, bu sene bomba bir kadro ve değişen formatı ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın imzasının bulunduğu Survivor’ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Uzunca bir süredir izleyicileri tarafından heyecan ile beklenen fenomen yarışma programı geçtiğimiz hafta yarışmacı kadrosu ile gündeme geldi. Reyting açısından hayal kırıklığı yaratan 2023 sezonunun ardından seyircisini geri kazanabilmek adına önemli bir değişikliğe giden Acun Medya ekibi, All Star konseptini resmen duyurdu.

Bu sene aralarında şampiyonların da bulunduğu All Star kadrosu ile ekranlara damgasını vuracağa benzeyen Survivor, son olarak yeni tanıtım videoları ile dikkat çekti. Yarışmacıların iddialarını ortaya koydukları, rakiplerine meydan okudukları fragmanlar sosyal medyaya damgalarını vururlarken yarışmanın ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. İşte Survivor 2024’e ilişkin son gelişmeler…

YALNIZCA PERFORMANS ESAS ALINACAK

Şimdiye kadar yayınlanan tüm sezonlarında halkın SMS desteğine ihtiyaç duyan Survivor’da, bu sezon kökten bir değişikliğe gidilecek. Birçok yarışmacının da zaman zaman dile getirdiği ve adil olmadığını savundukları SMS oylaması, bu sezon olmayacak. Dolayısı ile All Star kadrosu yalnızca performanslarına göre değerlendirilecek ve sezonun şampiyonu hem parkurlarda hem de diğer alanlarda en başarılı olan kişi olacak.

Heyecan ile beklenen Survivor’da ciddi bir format değişikliğine gidildiğini belirten Acun Ilıcalı seyirciyi adeta şoke ederken yeni sezonun 1 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

SURVIVOR 2024 ALL STAR KADROSU

Acun Medya ekibinin Survivor 2024 All Star için oluşturmuş olduğu yarışmacı kadroları şu şekilde:

  • Mavi Takım yarışmacıları: Sahra Işık, Begüm Yücetan, Seda Ocak, Nefise Karatay, Damla Can, Seda Aktuğlu, Yasin Obuz, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Ogeday Girişken, Yunus Emre, Özgür Tetik,
  • Kırmızı Takım yarışmacıları: Gizem Memiç, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Pınar Saka, Berna Canbeldek, Aleyna Kalaycıoğlu, Furkan Kızılay, Doğukan Manço, Nihat Altınkaya, Bozok Gören, Turabi, Sercan Yıldırım, Ersin Korkut.