Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti adaylarını ne zaman açıklayacak?

Bu hafta gerçekleşmesi beklenen İYİ Parti Kocaeli adayları açıklama etkinliği başka bir tarihe ertelendi.

Bu hafta gerçekleşmesi beklenen

31 Mart yerel seçimlerine 103 gün gibi kısa bir süre kaldı. Yerel seçimler sürecinde en çok merak edilen konulardan biri CHP-İYİ Parti ittifakıydı. Parti kurullarında alınan karar ile ittifak kapıları kapandı. Süreç sonrasında İYİ Parti’nin ve CHP’nin Kocaeli adayları henüz netleşmedi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada 15 ile 20 Aralık tarihleri arasında Büyükşehir ve ilçe adaylarını açıklayacaklarını ifade etmişti.

“BU HAFTA OLMAYACAK”

Ancak İYİ Parti’nin bu hafta yapmak istediği program yetişmedi. Süreç ile ilgili gazetemize konuşan İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, adayları bu hafta açıklayamayacaklarını ifade etti. Acur açıklamasında, “Genel başkanımızın programına uygun bir tarih belirlemeye çalışıyoruz. Bir salon programı ile açıklamayı düşünüyoruz. 15 ila 20 Aralık tarihleri arasında açıklamayı hedefliyorduk. Ama bu hafta olmayacak gibi duruyor.

“TARİH NETLEŞTİRECEĞİZ”

Genel Başkanımızın Yarın Uşak programı var daha sonra Nevşehir’de bir programı olacak. Ben de Uşak’a gideceğim. Orada bir fırsat yakalayıp Genel Başkanımız ile görüşüp tarihi netleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR ADAYI NET DEĞİL”

Adaylarının durumunun ne olduğu sorusunu yanıtlayan Acur, “Netlik kazanan ilçeler var. Netlik kazanmayan ilçeler var. Büyükşehir Belediyesi adayı için de net bir isim veremiyoruz. Program takvimine göre açıklamamızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?