Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı! Kızıl Goncalar 2 Bölüm Fragmanı İzle! Fox TV Kızıl Goncalar Gelecek Hafta

Fox TV pazartesi dizileri listesine eklenen Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümü geride bıraktı. Kızıl Goncalar 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. İzleyicilerden peş peşe yorum alan Kızıl Goncalar 2. bölümde neler olacak merak edildi. İşte beklenen Kızıl Goncalar 2 bölüm fragmanı..

Özgü Namal ile Özcan Deniz’i aynı platformda buluşturan Kızıl Goncalar dizisi yayın hayatına başladı. Oldukça iddialı bir başlangıç yapan dizi izleyenler tarafından pürdikkat takip edildi. 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönme kararı alan Özgü Namal’in yeni adresi Kızıl Goncalar dizisi oldu. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar pazartesi dizileri listesine dahil oldu. İlk bölümü ardında bırakan Fox TV Kızıl Goncalar dizisinde gözler yeni bölüme çevrildi. Psikiyatrist Levent’in Faniler Tarikatı’ndan olan Cüneyd ile karşılaşması daha derinlere indi. Kızıl Goncalar oyuncular arasında en dikkat çeken isim Cüneyd rolüyle Mert Yazıcıoğlu oldu. Kızıl Goncalar ilk bölüm izleyen seyircinin gündemine giren yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar hangi tarikat? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kızıl Goncalar 2. bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 2 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Merakla beklenen Kızıl Goncalar ilk bölüm izle ekranı izlendi. 18 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Özcan Deniz yeni dizi Kızıl Goncalar hangi kanalda merak edenlere Fox TV yanıtı geldi. Pazartesi günleri yayınlanan Fox TV dizilerinden olan Kızıl Goncalar yeni bölümde karakter analizleri başladı. Doktor Levent’in mecburi hizmet döneminden bildiği Faniler Tarikatı harekete geçti. Bu kez yolu İstanbul’da karşılaşan tarikat ile Doktor Levent sürtüşmeleri başladı. Özgü Namal’ın hayat verdiği Meryem, kocası Naim’in planını öğrendi. Daha 16 yaşında olan kızı Zeynep’in Kızıl Goncalar Efendi hazretleri ile evlendirileceğini öğrenince beyninden vurulmuşa döndü. Görümcesi Birgül ile görüşüp yeni bir çare arayışına giren Meryem, Levent’in evine gitti. Fox TV Kızıl Goncalar dizisinde Levent ile Beste’nin kızı Mira’nın büyük sırrı ortaya çıktı. Faniler Tarikatı üyesi Cüneyd bildiklerini anlatırsa yerin göğün inleyeceği söylendi. Kızıl Goncalar 2. bölüm 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da Fox TV’de..

KIZIL GONCALAR HANGİ TARİKAT?

Kızıl Goncalar konusu hangi tarikat merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki dizide yer alan Faniler Tarikatı gerçeği yansıtmıyor. Özcan Deniz’in mecburi hizmet görevini yaptığı ilde tanıştığı Faniler Tarikatı oldukça gizemli bir yapılanma. Faniler Tarikatı üyesi Cüneyd ile Doktor Levent’in görüşmeleri tarikat üyelerini rahatsız etmeye başladı.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Zehra Kelleci

DİĞER VİDEOLAR