Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Koyun: Teklifleri sunduk, bekliyoruz

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 2-0’lık Adanaspor galibiyetinin ardından değerlendirmede bulundu. 

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun,

ÇOK ÖNEMLİ
Öncelikle 2-0’lık Adanaspor galibiyetini değerlendiren Başkan Engin Koyun, transfer etmek istedikleri Fofana ve Benasser için “Teklifleri sunduk, bekliyoruz” dedi ve şu düşüncelere yer verdi: Kolay bir galibiyet olmadı. Bu tür deplasmanlarda, bu tür galibiyetler çok önemli. Tabii ki mazeret değil ama havada çok nem vardı. Bu durum da takımı biraz etkiledi. 

3 PUAN SEVİNDİRİCİ
Takımda sakat ve cezalılar vardı. Kabul etmek gerekiyor onların olmamasının da etkisi oldu. Ama her şeye rağmen üç puan çok sevindirici, mutlu edici. Emeği geçen futbolcularımızı, teknik heyetimizi özellikle de taraftarımızı kutluyorum. Hakikaten çok güzel desteklediler. Taraftarımıza, herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. 

HER TAKIMI CİDDİYE ALMALIYIZ
Rakibimiz iyi koşan, genç bir takım. Bu takım deplasmanda Bolu’dan üç puan almış. Yani hiçbir takımı küçümsememek, her takımı ciddiye almak lazım. Bu bilinçle yola çıkıp devam etmemiz gerekiyor. Bunun bilinciyle beraber inşallah hocamızla, teknik heyetimizle, futbol takımımızla ortak hedef için hareket edeceğiz.  O hedefe giderken de her maçın bir final havasında olması gerekiyor. Yoksa rakibi küçümseye kalktığın zaman on kişiyle bile bu işlerin ne kadar zor olduğunu bizzat ortaya koyuyor. 

ADANA DEMİRSPOR’U TEBRİK EDİYORUM
Murat Sancak başkan biliyorsunuz ki bizim dost kulübümüzün başkanı. İlişkilerimiz gayet iyi. Sağ olsun bizim için maça geldiler. Adana Demir ve Kocaelispor’un ebedi kardeşliği devam edecek inşallah. Onların da kupadan elenmesine çok üzüldük, bu üzüntümüzü dile getirdik. Kendileriyle görüştüm. Asla ve asla moral ve motivasyonu bozmamak lazım. Ülke adına can-ı gönülden tebrik ediyoruz. Çok güzel puanlar topladılar, gurur kaynağımız oldular. Kural değişmemiş olsaydı, deplasmanda atılan gol iki gol olarak sayılsaydı şu an turu geçmiş olacaklardı. 

TRANSFERLERİMİZ
Bennasser ve Fofana’ya tekliflerimizi sunduk, cevap bekliyoruz. Ama bizim B, C planlarımız da var. Bir de şu an 15 günlük ara ilaç oldu. Hem takımın kaynaşması, yeniden kenetlenmesi ve eksiklerin giderilmesi adına önemli bir sürece giriyoruz. Yeni gelecek transferlerin de bu süreçte tekrar uyum sağlaması adına da kritik. En az iki transferle beraber inşallah bu süreci de tamamlayacağımızı düşünüyorum. 15 gün sonra çok daha iyi bir daha iyi bir takıma kavuşacağımızı umut ediyorum. 

SIRA TARAFTARIMIZDA
Herkese teşekkür ederken şunu söylemek istiyorum. Kocaelispor taraftarı artık tribünleri doldursun. Ciddi, maliyetli bir takım kurduk, emek sarf ettik. Belki arzu ettikleri futbol oynanmıyor, memnun değiliz, onu da söylüyoruz. Eksiklerimiz var ama her gün üzerine koyan ve puanlar toplayan bir takım olacağız. Boluspor maçıyla beraber tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Taraftar bize söylemişti, Adana’yı alın gelin Bolu’yu bize bırakın diye. Biz Adana’yı aldık. Şimdi sıra taraftarda.