Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Aslan Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Kova erkeğinin kadınların başını döndüren özellikleri, aslan kadınını da cezbeder. Pek, aslan kadını ve kova erkeği uzun vadede anlaşmayı başarabilir mi? İşte bu sorunun cevabı…

Kova erkeğinin kadınların başını

Burçlar, kişilerin taşıdıkları özelliklerin anlaşılmasında önemli bir rol oynar. Birçok kişi yeni bir ilişkiye başlamadan önce karşısındaki kişinin burcuna bakar. Bazı burçlar arasında mükemmel bir uyum varken bazılarının anlaşabilmek için birtakım fedakârlıklarda bulunması gerekir. Bu fedakârlıklar sayesinde ilişkiyi yürütmek daha kolay hale gelir. Belli noktalardan fedakârlık ederek sürdürülebilecek ilişkilerden biri de kova erkeği ve aslan kadını ilişkisidir.

Kova erkeğinin özgür yanı, bilge kişiliği ve sosyal tarafı olumlu özellikleri arasındadır. Bunun yanı sıra vurdumduymazlığı ve çok fazla baskıya gelememesi de olumsuz özellikleri arasında sayılabilir. Bu burcun erkekleri bazen sert çıkışlar yaparak karşısındaki kişinin incinmesine neden olabilir.

Kova erkeğiyle ilişki yaşayan kadınlar, onu başkalarıyla paylaşmaya hazır olmalıdır. Çünkü arkadaşları oldukça fazladır. Kova erkeğini idare edebileceklerden biri aslan burcu kadınlarıdır. Sorumluluktan kaçmayan ve kendine güvenen aslan kadınları, etraflarındaki kişileri kendilerine hayran bırakmayı başarır.

Kova Erkeği ile Aslan Kadını Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcu kadınları, oldukça çekicidir. Ancak zor bir tarafları da vardır. Kibirli bir yapıda oldukları için onlarla ilişki kurmak zor olabilir. Aslanlar her zaman ne istediklerinin farkında olurlar. Hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapmaktan da çekinmezler.

Aslan kadınları her ne kadar kibirli olsalar da doğallıklarından hiçbir zaman ödün vermezler. Dürüst yapıları nedeniyle de etraflarında yapmacıklığa tahammül edemezler.

Kova Erkeği ile Aslan Kadını İyi Anlaşır mı?

Aslan kadını ve kova erkeği kıyaslandığında birbirlerini tamamlayan bir yapıda oldukları söylenebilir. Sadakat, güven gibi kavramlara her zaman önem vermeleri, ortak noktalarıdır. Böylece ilişkilerini devam ettirebilmek için kendilerine bir gerekçe bulurlar.

Kova burcu erkekleri sinirli bir anında kötü şeyler söyleyebilir. Ancak aslan kadınları biraz daha sinirlerini içine atmaya meyillidir. Patlama anları son derece şiddetli olur. Kova erkeği ve aslan kadını ilişkisinde jestler önemlidir. Küçük sürprizler, aslan kadını için büyük heyecan yaratır. Kova erkekleri ise sürpriz yemeklerle ve özel lezzetlerle mutlu olur.

Kova Erkeği ve Aslan Kadını Cinsel Açıdan Uyumlu mudur?

Kova erkeği ve aslan kadınını cinsel açıdan uyumlu olduğundan bahsedilebilir. Bu sayede hem sevgiliyken hem de evlilik döneminde birbirlerini tatmin etmeyi başarırlar. Sevgi dolu ve tutkulu yapıları, ilişkilerinin devam etmesine de katkıda bulunur.

Kova Erkeği ve Aslan Kadını Evlenebilir mi?

Kova erkeği ve aslan kadınının evlilik açısından uyumlu olduğu söylenebilir. Ancak evlilik süresince birbirlerine karşı dürüst olmaları önemlidir. Bu sayede sorunlarını daha kolay şekilde çözerler.

Aslan kadını, kovaları ilişkiden soğutacak baskıcı bir tutum sergilemekten kaçınmalıdır. Kova erkekleri ise sinirlerine hâkim olmaya özen göstermelidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!