Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevda Türküsev açtı ağzını yumdu gözünü! Nesrin Cavadzade ile Defne Samyeli’yi hedef aldı… ‘Teşhircilik var’

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir davette boy gösteren Defne Samyeli ile Nesrin Cavadzade, iddialı kıyafetleri ile kırmızı halının en çok konuşulanları arasında yer almışlardı. Ünlü isimlerin davet tarzları hakkında konuşan Sevda Türküsev, tepki çeken sözleri ile gündeme bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir

Geçtiğimiz gece düzenlenen GQ Men of the Year etkinliğinde şıklık yarışı yaşanmış ve özellikle Defne Samyeli ile Nesrin Cavadzade kıyafet seçimleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Kimine göre ‘çok açık’ kimine göre ise ‘davete uygun’ bulunan elbise seçimleri ile dikkat çeken ünlü isimler, son olarak Sevda Türküsev tarafından masaya yatırıldı.

Son dönemlerde gerek ekranlarda gerek ise de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen iletişimci Sevda Türküsev, özellikle Tv8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ isimli magazin programında yaptığı değerlendirmeler ile adından söz ettirmeye başladı. Son olarak aynı programa bir kez daha konuk olan Türküsev, bu kez de Nesrin Cavadzade ile Defne Samyeli’nin davet şıklıkları hakkında konuştu. Türküsev’in söylemleri bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkilerini çekti.

“GÜZELLİK” TARTIŞMASI

Tv8’in magazin programı 2. Sayfa’nın canlı yayınına konuk olan iletişimci Sevda Türküsev, GQ Men of the Year etkinliğinde boy gösteren Defne Samyeli ile Nesrin Cavadzade’yi hedef aldı. Ünlü isimlerin davet tarzlarını eleştiren Türküsev, programın sunucularına karşı “Siz ya da ben yaptırsak biz Defne’den daha güzel oluruz” dedi. Bunun üzerine Müge Dağıstanlı, “E Defne de der ki ‘Yaptırın güzel olun kardeşim” ifadelerini kullandı. Kendisinin ‘orijinal’ olduğunu vurgulayan Türküsev, Dağıstanlı’ya şöyle bir karşılık verdi: “Ama sanki orijinal böyleymiş gibi bir hava takınıyorlar ya.”

‘TEŞHİRCİLİK’ ÇIKIŞI

Cavadzade’nin iddialı kıyafetini de hedef alan Türküsev, sosyal medyada yankı uyandıran açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bunlarda teşhircilik var. Şimdi sen kalkıp bir kadın olarak çok özür dilerim bikini bölgene yakın bir yere kadar, otursan gözükecek kadar bunu yapıyorsan bu şıklık değildir.”