Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Boğa Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Kova erkeğinin enerjik yapısına boğa kadını ayak uydurabilir mi? Kova erkeği ve boğa kadını için ufukta evlilik var mı? İşte bu soruların yanıtları…

Kova erkeğinin enerjik yapısına

Kova erkeği, olumlu özellikleri ile ön plana çıkan burçlar arasındadır. Nazik kişiliği, kova erkeğini üstün kılan özelliklerin başında gelir. Aynı zamanda adeta bir bilge edasıyla sergilediği davranışları da kova erkeklerini cazip hale getirir. Her zaman çekici olan tavırları, olaylara pozitif yönden bakması ve önlenemez bonkörlüğü; pek çok kadının hayallerini süslemesini sağlar.

Boğa kadını ise dolu dolu yaşamayı çok sever. Güzel kıyafetler, makyaj onlar için olmazsa olmazdır. Boğa kadınları ilişkilerinde karşı tarafa güvenmeyi ister. Bu sayede sadakatlerinden hiçbir zaman ödün vermezler. Kova erkeği ve boğa kadınının özellikleri biraz zıt olsa da yine de anlaşmaları mümkündür.

Kova Erkeği ile Boğa Kadını Anlaşır mı?

Kova erkeğinin özgür bir yapıya sahip olduğu söylenebilir. Ancak boğa kadınının biraz baskın bir karaktere sahip olması, bu noktada sorun yaratabilir. Sorunlarını çözmeleri için empati kurmaları gerekir. Sadece bu şekilde zıt yönlerini törpülemeleri mümkün olur. Boğa kadınlarının kova erkeklerini çok fazla bunaltmaması gerekir. Aksi takdirde kova erkekleri kendilerini iletişime kapatmayı tercih edebilir.

Boğa kadınlarının özgüveni bir hayli fazladır. Kovanın da özgüven noktasında ondan kalır yanı yoktur. Bu nedenle birbirlerini beğenmeleri oldukça kolaydır.

Kova Erkeği İle Boğa Kadını Cinsel Açıdan Uyumlu mudur?

Kova erkeği ve boğa kadını arasında cinsel uyum olması, birbirlerinin taleplerine saygı duymalarına bağlıdır. Kovalar, cinsellik konusunda daha rahattır ve her zaman özgür hareket etmek isterler. Boğa burcu kadını ise kendilerini güvende hissedecekleri bir cinsel alan yaratmaya çalışır. Bu nedenle boğa burcu kadınının cinsel ilişki sırasında kısıtlamadan kaçınmasında fayda vardır.

Kova Erkeği ve Boğa Kadını Evlenebilir mi?

Kova erkeği ve boğa kadınının ilişkisi evliliğe gidebilir. Ancak çatışmaların olması kaçınılmazdır. Gerekli gayret gösterilirse çatışmalar kısa süre içerisinde çözüme kavuşur. Bu sayede kova ve boğa evliliklerini sorunsuz bir şekilde yürütmeyi başarır.

Kova erkeği ve boğa kadını genellikle inatlaştıkları için kavga ederler. İnatlaşmalar, evliliğin sonunu getirebilir. İşler içinden çıkılmaz bir hal almadan inatlaşmalara son verilmelidir. Bunun için psikolojik desteğe başvurulabilir. İlişki bitme noktasına geldiğinde çaba göstermeye meraklı olan taraf, genellikle boğa kadını olur. Kova erkeği, böyle bir durumda kayıtsız kalarak karşısındakini çileden çıkarabilir.

Kova Erkeği ve Boğa Kadınının Anlaşamadığı Konular Nelerdir?

Kova erkeğini ilişkiden soğutmamak için kısıtlamalardan kaçınmakta fayda vardır. Aşırı kıskançlık ve kısıtlayıcı hareketler, ilişkinin sonunu getirir. Bu nedenle kova ve boğanın birbirlerine karşı anlayışlı olması gerekir.

Kova burcu erkeğinin ve boğa kadınının ortak noktası aşkı arama konusundaki istekleridir. İkisi de çapkınlık konusunda sınırlarını zorlayabilir. Bu nedenle onları aldatmaya itecek davranışlardan kaçınmak gerekir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!