Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile İkizler Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Kova erkeği ve ikizler kadını arasındaki uyumu merak edenler, iki burcun özelliklerini bilmelidir. Enerjik kova ve değişken ikizler acaba anlaşabilir mi? İşte detaylar…

Kova erkeği ve ikizler

Kova burcu, her zaman arkadaş canlısı bir kişiliğe sahiptir. Bu burcun enerjik yapısı ve sıra dışı kişiliği, kadınların her zaman ilgisini çeker. Ancak kovaların vurdumduymaz bir tarafı da vardır ve bu tarafları ilişkileri fazlasıyla çıkmaza sokabilir.

Kova erkekleri, zekidir. Olaylara karşı geniş bir bakış açısı da geliştirmeyi başarırlar. Bu sayede olumsuz olayların izlerini daha kolay bir şekilde silerler. İkizler burcu kadınları, duygusal bir yapıya sahip oldukları için kova erkeğinin mantık eksenindeki bakış açısına kolayca uyum sağlayamayabilir. İki burç, sorunları çözüme kavuşturma noktasında isteksizdir. Bu nedenle sık sık çatışmaya girebilirler.

Kova Erkeği ve İkizler Kadını Özellikleri Nelerdir?

İkizler burcu kadını, yeniliklere her zaman açıktır. Samimi bir yapıları olduğu için adeta içleri ve dışları birdir. İkizler kadınları, karşılarındaki kişiden her zaman ilgi bekler. Aksi takdirde sinirlenirler. Neşeli bir yapıda olan ikizler, özellikleri yönüyle kova erkeğinden farklıdır. Kova erkeği tavırlarında ikiziler kadınına göre daha nettir. Bu durum büyük kavgaların yaşanmasına sebebiyet verir.

Kova Erkeği ve İkizler Kadını Arasında Kalıcı Sevgi Olur mu?

İkizler, kova erkeğine göre daha duygusal bir yapıya sahiptir. Son derece merhametli olan ikizler kadını, hayır işleri için koşturmayı sever. Ancak kova erkeği, bu tür konularda daha vurdumduymaz bir şekilde hareket eder.

Kova Erkeği ve İkizler Kadını Anlaşabilir mi?

Kova erkeği, ilişkilerinde daha baskın olmayı sever. Bu nedenle kendisinden habersiz bir şekilde iş yapılmasını kabul etmez. İkizler kadını, dışarıdayken mutlaka kova erkeğini bilgilendirmelidir. Ancak bazen inatlaştığı için kova erkeğinin taleplerini yerine getirmek istemeyebilir.

Kova Erkeği ve İkizler Kadınının Cinsel Uyumu Nasıldır?

Kova erkeği, cinselliği dolu dolu yaşamayı seven bir yapıya sahiptir. İkizler ise cinsellik konusunda bir nebze tutucu ve çekingen davranır. Kova erkeği, ikizler kadınına yaklaşırken biraz sabırlı davranmalıdır.

Kova Erkeği ve İkizler Kadını İlişkisi Evliliğe Gider mi?

Kova erkeğinin baskıdan hoşlanmayan yapısı, evlilik sürecinde de kendini gösterir. Kova erkeği evlilikten kaçınır. Ancak kendini hazır hissettiğinde böyle bir sürece adım atar. İkizler ise bu süreçte baskıcı taraf olarak kova erkeğini çileden çıkarabilir.

İkizler Kadını ve Kova Erkeği Nasıl Anlaşır?

İkizler kadını ve kova erkeği belli şartları yerine getirmeleri halinde anlaşır. Kovaların baskın karakterlerinden biraz taviz vermesi gerekir. İkizler kadınının ise kıskançlık huyundan vazgeçmesi gereklidir. Bu sayede ilişkide uyum sağlanır.

İkizler kadını ve kova erkeğinin çok fazla uyumlu özelliği olmasa da karşılıklı anlayış içerisinde ilişkiyi sürdürebilirler. Böylece mutlu bir beraberlik yaşamaları mümkün olur.