Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeği ve Boğa Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler mi?

Duygusal balık erkeği, alımlı boğa kadını ile mutlu bir beraberlik yaşayabilir mi? Boğa kadını, balık erkeğini elinde tutmak istiyorsa bunu mutlaka yapmalı…

Duygusal balık erkeği, alımlı

Adeta bir sevgi pıtırcığı olan balık erkeği, duygusal karakteriyle dikkat çeker. Balık burçlarındaki bu duygusallığın bazen olumlu yanları olsa da bazen de olumsuz yanları vardır. Yaşadıkları derin duygular nedeniyle beraber oldukları kadını bunaltabilirler.

Boğa kadını da balık erkeği gibi duyguları ile hareket etmeyi sever. Özellikle dokunmak, onlar için vazgeçilmezdir. Sarılmaktan, öpmekten çok hoşlanırlar. Boğa kadınları, ilişkilerinde istikrarlı olmayı sever. Bu sayede daha uzun süreli ilişkiler yaşarlar. Olumsuz özellikleri arasında kıskanç olmaları vardır. Aynı zamanda sadece kendi çevresinde bulunan insanların mutluluğuna odaklanırlar. Sevmedikleri ya da tanımadıkları bir insanı mutsuz etmek, boğa burcu kadınları için önemli bir konu değildir.

Balık Erkeği ve Boğa Kadını İyi Anlaşır mı?

Balık erkeği ve boğa kadını bir uyum yakaladıkları takdirde son derece iyi anlaşır. Ancak anlaşabilmek için biraz çaba harcamaları gerekir. Boğa kadını tutkulu yapısı sayesinde balık erkeğini kolayca etkileyebilir. Balık erkeği de romantik kişiliğini sergileyerek kadınını mutlu edebilir. Boğa kadınının bazı kararsızlıkları, balık erkeği için zorlayıcı olabilir. Bu nedenle hızlı başlayan bu ilişki bir yerde tıkanabilir.

Balık burcu olan erkekler, sevginin dozunu bazen kaçırır. Bu nedenle ilişki yaşadıkları kişiler, onların samimiyetinden şüphe duyabilir. Boğa kadınları ise aşırı sevgiden genellikle şikâyet etmez.

Balık Erkeği ve Boğa Kadını Cinsel Açıdan Uyumlu mudur?

Boğa kadını ve balık erkeği, cinsel hayatta son derece uyumludur. İki taraf da cinsel ilişki sırasında büyük bir haz duyar. Bu haz, ilişkinin devamlı olması açısından önemlidir.

Balık Erkeği ve Boğa Kadını Evlenirse Mutlu Olur mu?

Balık erkeği ve boğa kadınının evlenmesi halinde mutlu olması mümkündür. Ancak boğa kadınının kıskançlık özelliğinden ve kuşkucu tutumundan vazgeçmesinde fayda vardır. Bu sayede balık erkeğini bunaltmadan evliliğinde mutluluğu yakalaması mümkün olur.

Balık Erkeği ve Boğa Kadını Nasıl Daha İyi Anlaşır?

Balık erkeği, sahip olduğu romantikliği ile boğa kadını üzerinde kolayca etki kurar. Ona şiirler okur, şarkılar söyler ve onu kolay bir şekilde etkilemeyi başarır. Boğa kadını ise dişiliğini etkili bir şekilde kullanması yönüyle dikkat çeker. Dişiliğini konuşturarak balık erkeğini büyülemesi kaçınılmazdır.

Boğa kadını ve balık erkeğinin çatışma yaşamaması için her zaman iletişim halinde olması gerekir. Bu sayede sorunlar daha hızlı bir şekilde çözülür. Sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi sayesinde sevgililik döneminden evliliğe geçiş yapılabilir.

Mutlu bir beraberlik isteyenler ilk olarak olumsuz özelliklerini belirlemeli ve ardından olumlu özelliklerini daha çok ön plana almalıdır. Ayrıca mutlu bir beraberliğin sırrı saygıda ve karşılıklı anlayışta gizlidir.