Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeği ile İkizler Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Duygusal balık erkeğinin, kararsız ikizler ile arası acaba nasıl? Bu ilişkinin sürmesi tek bir koşulda mümkün olabilir.

Duygusal balık erkeğinin, kararsız

Balık burcu olan erkeklerin herkes tarafından bilinen baskın özelliği, duygusal bir karaktere sahip olmalarıdır. Duygusal karakterleri nedeniyle bazen sıkıntı da çekerler. Karşılarındaki kişiye besledikleri arkadaşça duyguları, aşk zannedebilirler. Ona şiirler yazıp şarkılar söylemeye de hızlı bir şekilde başlarlar. Bu durum bazen balıkların samimi olup olmadıklarının sorgulanmasına yol açar.

İkizler burcu kadını, pratik yönüyle her zaman ön plandadır. Hızlı hareket ederek pek çok sorunu ortadan kaldırabilirler. Arkadaş çevreleri geniştir. Güler yüzlü oldukları için çevrelerindeki insanlar onları sever. İkizler kadınının bazı özellikleri ise pek çok kişi tarafından itici bulunur. Olaylara yüzeysel bir şekilde bakmaları, her şeyden çabuk sıkılmaları olumsuz özellikleri arasındadır. İkizler kadınları, ilişkileri sırasında anlayış ister. Eğlenceye de önem verirler.

Balık Erkeği ile İkizler Kadını İyi Anlaşır mı?

Balık erkeği ve ikizler kadınının anlaşması bir hayli zordur. Balığın romantik yapısı, ikizler için sıkıcı olabilir. O daha çok eğlenmeyi ve sosyalleşmeyi sever. Balık erkeği ve ikizler kadını uzun süreli bir beraberlik yaşamakta zorlanabilir. Ancak kısa süreli ve çok fazla sorumluluk gerektirmeyen beraberliklerde daha başarılı olurlar. Çok düşük de olsa iki burcun mutlu olma ihtimalleri de vardır. Eğer ikizler burcu kendinden biraz taviz verirse balık erkeği ile mutlu olmayı başarır.

Balık Erkeği ile İkizler Kadını Cinsel Açıdan Birbirine Uygun mudur?

Balık erkeği ve ikizler kadını cinsel açıdan birbirlerine pek uygun değildir. Eğer birbirlerinin taleplerini doğru algılarlarsa mutlu bir cinsellik yaşamayı başarabilirler.

Balık Erkeği ve İkizler Kadını Evlenirse Mutlu Olur mu?

Balık erkeği ve ikizler kadınının evlilikte de mutlu olması zordur. Balık erkeği, kendini evine ve çocuklarına adarken ikizler kadını, eğlenceden vazgeçemeyebilir. Aynı zamanda ikizler kadınının umursamaz yapısı da evlilikte balık erkeğini yorar. Bu nedenle evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmalarında fayda vardır.

Balık Erkeği ve İkizler Kadını İyi Anlaşmak İçin Ne Yapmalı?

Balık erkeğinin romantik tavırları, bir noktaya kadar ikizler kadınını etkiler. İkizler kadını ise eğlenceli yapısı ile balık erkeğini etkisi altına alabilir. Her ilişkide olduğu gibi balık ve ikizler ilişkisinde de çeşitli tavizler verilerek mutlu bir beraberlik yaşanabilir. Ancak bu tavizler, kişilerin kendi karakterinden ödün vermesi anlamına gelmez.

Balık erkeği ve ikizler kadını, evlenme kararı almadan önce çok fazla düşünmelidir. Bu süreçte her şeyi açık açık konuşmakta fayda vardır. Bu sayede evlilik sürecinde mutluluğu yakalamak daha kolay olur. Birbirlerinin hassasiyetlerine saygı duymak, bir tarafın diğeri üzerinde baskı yaratmaya çalışmaması da dikkat edilmesi gereken noktalar arasındadır. Balık erkeği ve ikizler kadını ilişkilerini çıkmaza sokacak davranışlardan kaçınmalıdır.