Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Erkeği ile Koç Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler mi?

Duygusal balık erkeği, koç kadınının enerjik kişiliğine uyum sağlayabilir mi? Bu ikilinin ilişkilerini sürdürmeleri için nelere dikkat etmeleri gerekir?

Duygusal balık erkeği, koç

Balık burcu erkeklerin en belirgin özellikleri duygusal olmalarıdır. Bu duygusal yapıları, onların her zaman sevgi dolu olmalarını sağlar. Beraber oldukları kişiye karşı her zaman merhamet gösterirler. İnsan ilişkilerinde de çok merhametli oldukları için bazen kendilerini kullanılıyormuş gibi de hissedebilirler. Ancak yine de merhametli olmaktan vazgeçmeleri zordur.

Balık erkekleri, bir şeye üzüldüklerinde ya da sinirlendiklerinde duygularını içine atar. Ancak bu durum çok şiddetli patlamalar yaşamalarına neden olur. Öte yandan bazı konularda sergiledikleri umursamaz tavırlar da karşılarındaki kişiyi çileden çıkarır.

Koç kadını, hayat dolu yapısıyla her zaman etrafa neşe saçar. Güçlü karaktere sahip oldukları için ilişkileri yöneten genellikle onlardır. Koç burcu kadını, emir vermeyi sevdiği için ilişki yaşadığı kişiyi kızdırabilir. Kıskanç bir karakterlerinin olması da ilişkileri çıkmaza sokabilir.

Balık Erkeği ve Koç Kadını Anlaşır mı?

Balık erkeği ve koç kadını, ilişkileri sırasında çok ciddi problemler yaşayabilir. Birinin yönetme arzusu, diğerinin vurdumduymazlığı, ilişkiyi çıkmaza sürükleyen en önemli nedenler arasındadır.

Koç burcu kadınının aşk anlayışı ile balık erkeğinin bu konuya bakış açısı birbiriyle uyuşmaz. Balık erkekleri romantizmi doruklarda yaşamayı severken koç kadını olayın heyecan boyutuyla ilgilenir.

Balık Erkeği ve Koç Kadınının Cinsel Açıdan Uyumu Nasıldır?

Balık erkeği ve koç kadınının cinsel açıdan uyumlu olduğundan bahsedilebilir. Balık erkeğinin romantikliği, cinsel ilişki sırasında tutkuyu artırır. Koç kadınının zaten var olan arzularını açığa çıkarmayı başaran balık erkeği hem kendisi mutlu olur hem de karşısındakini mutlu eder.

Balık Erkeği ve Koç Kadını Evlenince Mutlu Olur mu?

Balık erkeği tam bir evlilik adamıdır. Evlenmek, çocuk sahibi olmak için can atar. Ancak koç kadınının farklı öncelikleri vardır. Çalışan koç kadınları, iş hayatında yükselmeye daha fazla önem verir. Bu nedenle evlilik süresince problemler ortaya çıkar.

Balık Erkeği ve Koç Kadını Mutlu Bir İlişki İçin Ne Yapmalıdır?

Balık erkeği ve koç kadınının mutlu olması, olumsuz özelliklerini bir tarafa bırakmalarına bağlıdır. Koç kadınının isteklerinin yerine getirilmesi konusundaki arzusu, balık erkeğini bunaltır. Balık erkeği, eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Ancak bir süre sonra karşılık alamayınca bundan vazgeçer. Balık erkeği, koç kadınının güçlü kişiliğinden kolayca etkilenir. Koç kadını ise arzulanmaktan ve erkeğinin kendisine olan bağlılığından hoşlanır.

Karşılıklı anlayışlı tavırlar sergilendiği takdirde iki burcun anlaşmasının önünde herhangi bir engel yoktur. Koç kadını biraz dominant yapısından taviz vererek, balık erkeği de şikâyetlerinden vazgeçerek mutlu bir beraberlik yaşayabilir. Ortak zevkler bulmak, birlikte keyifli etkinliklere katılmak ilişkinin sürmesi açısından faydalıdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!